menu
Forside

 

(gamle)Nyheder

Thy Klub 15 - blev spillet fra 7.9.15 - 30.11.15 - Vinder af turneringen blev: Tummas Jacobsen
   Færdigspillet turnering:  THY KLUB 15

             

08.12.15: Juleafslutningen blev en succes.
Thy Skakklub havde juleafslutning mandag d. 7. december. Dejlig varm luxus julegløgg, kaffe og kager var på menuen, krydret med en dejlig hurtigturnering i skak under dejlige omgivelser og hyggelig samvær. Hvem kan ønske sig mere. Hurtigturneringen i skak med 9 runder blev vundet suverænt af Senad Huskic med maximum point. På 2. pladsen kom Jens Grud Sørensen med 7½ point.  Tak til jer alle som støttede op om juleafslutningen 2015.  ( Torben Laursen)

06.12.15: Juleafslutning mandag d. 7.12.15 - kl. 19.00 i Plantagehuset.
Hyggelig skaksamvær med julegløgg og evt. en lille hurtigturnering. Kom og vær med.

01.12.15: Thy Klub 15 - Tummas Jacobsen vinder af Thy Klub 15. -  Se den spændende kamp her   og  Se slutstillingen her
Thy Klub 15 er færdigspillet. Der var spænding til det sidste om hvem der løb med førstepladsen. Tummas Jacobsen og Kai Jessen spillede et langt sejt parti. Der blev ikke taget chancer. De to lurepassede hinanden godt og grundigt så den ene ikke fik overtaget. Til at begynde med var det svært at se hvem der havde overtaget, men længere fremme kunne man ane at partiet ville ende med remis, hvad den også gjorde. Partiet vil kunne ses her på hjemmesiden. Førstepladsen går til Tummas Jacobsen med 6 point. 2. pladsen går til Kai Jessen med 5½ point. 3. pladsen går til Michael Christensen med 5 point. Tillykke til jer. Vinder af præmiegruppe 2 er: Poul H. Ladefoged med 3½ point efterfulgt af Henning Jensen på 2. pladsen. Tillykke til jer. Hermed er Thy Klub 15 turneringen færdig for i år og jeg takker alle, i min egenskab som turneringsleder, for et godt samvær og en god oplevelse turneringen igennem. (TL - Torben Laursen)

27.11.15: Thy Klub 15 - Stadigvæk spænding om førstepladsen.
Rundelægningen for 7. og sidste runde er færdig. Der er fortsat spænding i kapløbet om hvem der løber med førstepladsen. Tummas ligger lunt i svinget med førertrøjen på og med hele 5
½ point skarpt efterfulgt af Kai Jessen med 5 point. Hvem der kommer først i mål afhænger af skaksnilde, udholdenhed, erfaring og lidt held. Flere kan bejle til 2. pladsen hvis Tummas vinder sin kamp. Det er Michael Christensen og Kristian Bagge som hver har 4 point og som også skal møde hinanden i en spændende skakdyst af et brag. En af dem skal vinde hvis de skal gøre sig håb om en mulig 2. plads. Så er det korrektionen der afgør placeringen mellem de to som har 5 point. Mere spændende kan det ikke blive. Der er flere spændende kampe medlemmer imellem. Se de spændende kampe på mandag d. 30.11 kl. 19.00 i Plantagehuset. Vi mødes med et godt julehumør.   ---   (TL- Torben Laursen)

27.11.15: Holdskak - Herning 5 - Thy 3  1-3
Mandag d. 23.11 var Thy3 i Herning og spillede en rigtig fin kamp med en gevinst på hele 3 point som de tog hjem. Gevinst til Freddy Holler, Svend Aage Ubbesen og Henning Jensen. Tab til Jens Chr. Vangsgaard. Nu efter 3. runde deler Thy3 1. og 2. pladsen med Ikast. På 3. pladsen kommer Skive 4 med samme antal point efter korrektion. Godt gået. Sidste holdkamp i år bliver mandag d. 14.12 hvor thy 3 hjemme møder Herning 4. (Torben Laursen)

24.11.15: Holdskak - AULUM - THY2  4-4
   Det var en dejlig lang trættende tur til Aulum. Hans Jørgen Ravnborg havde meldt afbud, så jeg skulle være holdleder og det havde jeg det ikke så godt med, fordi jeg så skulle spille på 1. bræt mod Aulum's stærkeste spiller Ivan Hesselholt.. Vi ankom efter 1 time og 25 minutters kørsel og med den forvisning om, at vi nok skulle få nogle point med hjem... Jeg fik som nævnt Ivan Hesselholt med en rating på 1815. Det varede ikke længe før jeg opdagede, at her havde jeg en modstander som kunne sine ting. Jeg opgav kort tid efter, at jeg mistede min centrumbonde.. Der var for mange trusler efterfølgende. Uffe Kallenbach på 2. bræt opgav efter et langt sejt parti mod Christian Gasseholm. Kristian Bagge kom fint igennem sit parti mod Erik Pilgaard. Kristian byttede sin dronning med to tårne og kom fint igennem til et slutspil hvor en bonde på e7 blev helt afgørende. Her opgav Erik Pilgaard der kun havde dronning og en hvid løber mod Kristian's to tårne og en springer plus en farlig bonde på e7. Der var ikke noget at stille op efter de 34 træk.
Benny fik et godt spil mod Christian Ertberg, men spillet blev remis. Fint nok. Så er der Poul Ladefoged som scorer det ene point efter det andet, klarede sig supergodt mod Jens Ole Sejbjerg og fik helt fortjent endnu et point med hjem.
  Jørgen Thomsen Spillede mod Laurids Buskbjerg, og var nok den der overraskede os alllesammen med et formidabelt slutspil, selvom han nok stod i underkanten af at miste et point. Dog lavede Buskbjerg nogle fatale fejl i slutspillet, og det skal siges, at det udnyttede Jørgen Thomsen selvfølgelig til sin fordel. Det var ikke det at Jørgen vandt, men det var den måde han vandt på som fortjener stor ros.
Se og læs Jørgen Thomsens parti her på linket.
Oluf Jessen, som sad på bræt 7, var i sit gode gavmilde hjørne og gav det halve point til Lars Bredtoft. - På 8. bræt sad Finn Jepsen og der var linet op til et stort slag. Under kampen hede var Finn kommet så utroligt godt i skjul med sin konge, nederst i venstre side, men kunne dog heller ikke komme ud af hullet igen, da Keld Sandal truede på h-linien med mat med dronning og tårn i bunden. Så 4-4 er et resultat vi godt kan være tjent med. Thy2 og Viborg3 har lige mange point hver, nemlig 14
½ point, men efter korrektion ligger Thy2 på førstepladsen. Vi skal møde Viborg3 hjemme mandag d. 14.12 som bliver sidste holdturnering i år. (reserve-holdleder, Torben Laursen)
22.11.15: Holdskak - SKIVE2 - THY1  5½-2½
  Det er vi ikke så ovenud tilfredse med, sådan på godt jysk.
På turen til Skive kunne vi nyde vinterens første sne,- og det var så også det eneste vi kunne nyde på den tur. På forhånd vidste vi godt at vi skulle stramme os an, og det så da også ud til at vi virkelig forsøgte, efter bedste evne. Om det var evnerne der svigtede eller det bare var heldet der udeblev, skal være usagt, men vi syntes at vi fik for lidt med hjem.
  Det startede ellers glimrende, i løbet af kort tid havde Finn Munk Andersen det første point i kassen, Skives holdleder Lars Agger nåede vist ikke rigtig at finde ud af hvad der skete, før han var sat mat. Undervejs så det egentlig rimelig lige ud, og resultaterne kunne være svære at spå om. Dog så Ove Kroll på 1. bræt ud til at skulle hente endnu et point, hvilket da også kom til at passe. Tummas stod lidt presset men fik ½ point i kassen, men resten tabte,.... Kai Jessen stod til gevinst, og hvis ikke det lige var fordi man må respektere en matsætning, kunne det have gået helt anderledes. Michael Christensen kæmpede længe for ½ point men måtte ned til sidst. Torben Laursen stod nok længe i underkanten, endnu et 0. Egon Madsen håbede også længe på ½, men blev fusket i slutspillet. Undertegnede spillede mod dansk skak`s  fremtid, Thomas Thybo, og blev udsat for det klassiske kvalitetsoffer i siciliansk, og jeg må indrømme, at han spillede fint den unge mand, om der var en remis til sidst vides ikke bestemt, men resultatet.. endnu et 0.
 Og næste gang skal ballerne strammes endnu mere, da er det Herning2, hjemme....eller skulle vi bare satse på heldet.
(Holdleder Jens Grud Sørensen)

19.11.2015: Årets Første Træk 2016 - i Herning - Lørdag d. 2. januar fra kl. 10.00 - 19.00.
 .. Meld dig til en af de største tilbagevendende skakbegivenheder Jylland, nemlig Årets Første Træk, som også høster stor anerkendelse skakspillere imellem. Årets første Træk 2016 er for alle interesserede skakspillere som har lyst til at spille hurtigskak og hvor det hele bliver afgjort på en dag. Kom og vær med.. Sidste år var vi en hel del fra Thy Skakklub, og det har vi ikke fortrudt.. men opfordrer dig til at tage med os til Herning. Sidste år var der ialt 12 grupper á 8 spillere, ialt 96 personer der dystede mod hinanden. I den første højest ratede gruppe lå 8 stærke spillere med en rating fra 2065 til 2220. Så er du højt ratet eller lavt ratet, vil du altid passe ind i en gruppe på dit eget niveau. En kærkommen udfordring for dig som som elsker skak. Alle og enhver er hjertelig velkommen til at melde sig til turneringen. Meld dig til her ved at trykke på efterfølgende link: Årets Første Træk 2016
(mvh. Torben Laursen)

14.11.15: Holdskak - Herning 3 - Thy 2
  I 2. runde skulle A-holdet møde Herning 3 i Herning. En lang tur i et rigtigt træls blæsevejr, og vi havde undervurderet afstanden lidt, så vi ankom 20 sekunder i kl. 19.00, og blev straks anmodet om at finde vores pladser. Der var afbud til kampen fra Jørgen Thomsen og Hans Jørgen Christensen, og her overtog Oluf Jessen og Flemming Holler. Herning 3 havde vundet deres første kamp med 6½ - 1½, så det var med lidt spænding vi gik ind i opgøret. Der blev spillet bravt til på alle pladser, og midt på aftenen var 7 af partierne færdige med sejre til Kristian Bagge, Oluf Jessen og Flemming Holler, remis til Uffe Kallenbach, Benny Bengtsen og Hans Jørgen Ravnborg og tab til Torben Laursen.
  Tilbage sad Poul Ladefoged i kamp med  Birgit Ditlevsen, i en lidt håbløs stilling med tårn, springer og 5 bønder mod Birgits 2 tårne, løber og 2 bønder. Poul kæmpede bravt, og det blev ikke bedre af, at tårne blev byttet af, men pludselig fik Poul spærret løberen inde så den måtte ofres for en bonde. Poul tilbød remis som Birgit afslog, og det skulle hun ikke have gjort. Med akkurat spil fik Poul en bonde forvandlet til dronning, og Birgit blev sat mat, hvor Poul havde 5 minutter tilbage af betænkningstiden. Virkelig bravt kæmpet og godt spillet af Poul.
  Vi kunne så tage hjem med en sejr på 5½ - 2½, og her efter at alle hold har afviklet 2. runde, kan vi konstatere, at Thy 2 faktisk ligger på førstepladsen. Det er lidt lunt, efter at holdet sluttede på sidstepladsen i sidste sæson. Herefter venter Aulum i 3. runde.
 (Holdleder Hans Jørgen Ravnborg.)

13.11.15 Holdskak - Skive 5 - Thy 3
Thy 3 var i Skive tirsdag d. 10.11 og spillede en rigtig fin kamp og vandt med hele 2½ point, men ak, glæden varede ikke længe. Efter kampen lagde Skive en bemærkning falde ind på holdskakkens hjemmeside, at Thy 3 havde lagt en forkert holdopstilling. Det blev straffet med 1 minus point. Rækkefølgen af spillere på listen var desværre forkert. Mogens Møller som spillede reserve på holdet, blev fejlagtigt placeret på 3. bræt, men skulle istedet være placeret på 1. bræt. Denne fejl gjorde, at Thy 3 måtte nøjes med 1½ point. Dog fint nok bliver  Mogens Møllers parti set som vundet og derfor også ratet som vundet, men Thy 3 mister det ene point. Alle kan lave fejl og ingen er fejlfri. Vi ønsker jer alle god vind og held og lykke næste gang i skal ud og spille mod Herning-5 mandag d. 23.11.
Link til §9 og §10  DSU Holdturnerings Reglementet.  - Resultaterne fra holdkampen kan ses her.     (TL- Torben Laursen)


9.11.15 Holdskak - Kampreferat fra førsteholdet:  Thy 1 mod viborg 2 - 8.11.15 i Plantagehuset.
Belært af smertelige erfaringer er det altid en god idé at være forberedt på det værste når der skal spilles om søndagen, f.eks kan man nemt risikere at der ikke er adgang. Men det var der, så vidt så godt. Men ak, elevatoren virker ikke – op ad trappen, døren er låst. Heldigvis er døren til cafeen ikke låst, så ny trappe, den virker, nu kan vi da få fat i vores materialer, og kaffen. I forvejen var vi blevet spurgt om der var adgang for kørestolsbrugere, såh..Og ganske rigtigt Viborg havde en kørestolsbruger med. Efter en hurtig konference blev det besluttet at vi spillede i Cafeen, så vi gik i gang med flytteforretningen, efter en mindre forsinkelse var vi i gang. Og forvent-ningerne, ja på papiret var der udsigt til en komfortabel sejr, men papir er ikke til at stole på, resultatet blev en smal 4½-3½ sejr, og det holdt virkelig hårdt. Udgangspunktet var egentlig det bedst tænkelige, ingen afbud. Dejligt at se Peder Hanghøj på banen igen, og Finn Andersen ser vi heller ikke så tit, men hjertelig velkommen skal de være. Og kampene….

..De 400 ratingpoint der var mellem Ove Kroll og modstander blev ret hurtig tydelige, så det endte som det måtte. Anderledes med Tummas Jacobsen, her så det ret skidt ud længe. De fleste regnede nok med at det bare var et spørgsmål om tid, men efter sej kamp med 2 bønder for lidt i et dronningeslutspil, lykkedes det Tummas at stjæle den ene bonde, hvorefter modstanderen måtte nøjes med remis. Godt kæmpet. Peder Hanghøj spillede så sin første kamp siden Nors tiden, det blev til et halvt point i en ret låst stilling, men det er en begyndelse, vi ser frem til mere. Undertegnede fik ret hurtigt en bedre stilling i siciliansk, hvor sort nok spillede lidt passivt, så en ret hurtig sejr. Kai Jessen's parti ligger lidt hen i det uvisse, men det undertegnede fik set, så ikke specielt godt ud, og det endte da også med et nul. Egon Madsen var ikke rigtig tilfreds med udfaldet af sit parti, efter at have stået til gevinst i midtspillet, måtte han kapitulere efter en fejl i slutspillet. Michael Christensen måtte nøjes med et halvt point, sådan hedder det nok, når man i slutspillet, springer mod løber, har haft en marginal gevinstchance. På bræt 8, hvor Finn Andersen førte de hvide brikker, stod det længe klart, at det måtte/skulle ende med en sejr. I hele partiet stod hvid overlegent.

Vi ligger så midt i rækken, og det er vel egntlig som vi må forvente. Det skal så vise sig hvor vi ligger efter næste runde ude mod Skive2, her skal vi have strammet lidt op på ballerne.  - Holdleder Jens C Grud Sørensen.


03.11.2015: Thy Klub 15 - Stadigvæk spænding om førstepladsen.
Thy Klub 15 - 6. og næstsidste runde blev spillet mandag d. 2.11 - På nuværende tidspunkt er der stadigvæk kamp om 1. pladsen. Tummas fører indtil videre turneringen med hele 5
½ point, men Kristian Bagge (3½ point) og Kai Jessen (3 point), kan godt komme stærkt på banen, hvis en af dem vinder alle sine 2 udsatte kampe og naturligvis også den sidste kamp, som næsten med sikkerhed bliver mod Tummas. Så turneringen er stadigvæk spændende og åben, for hvem tager førstepladsen ? - Vi bliver lidt klogere, når Kristian Bagge og Kai Jessen spiller sine udsatte kampe, som også bliver et opgør indbyrdes mellem dem i et udsat parti fra 4. runde. Et godt råd til jer, er, at få realiseret sine udsatte kampe hurtigst muligt.
Resultaterne er som følger:  Poul Ladefoged - Tummas Jacobsen 0-1 . Michael Christensen - Uffe kallenbach ½-½ . Søren Fredsø - Kristian Bagge 0-1 . Henning Jensen - Kai Jessen 0-1 .  Jørgen Thomsen - Hans Jørgen Christensen ½-½ . Mogens Møller - Torben Laursen 0-1. - Ole Madsen - Jens Chr. Vangsgaard 0-1.  -  Udsat parti mellem Svend Aage Ubbesen og Jens Grud Sørensen. 
Næste og sidste runde spilles mandag d. 30.11. Alle udsatte partier skal være afviklet inden sidste runde og en uge før.
Sidste runde vil blive offentliggjort tirsdag d. 24.11..    (TL - Torben Laursen). 

01.11.15: Dansk Skaksalg ... afholder julesalgsmesse d. 14. -15. november i Århus, 150 kvm salgsudstilling.
Det hele foregår på Skæring Skole i den nordlige ende af Århus. Alle er hjertelig velkommen.
Læs annoncen her. Tryk på linket: Julesalgsmesse


29.10.15: Holdskak - Nu er alle meldingerne fra holdkampene i hus.

Mesterrækken: Ringkøbing - Thy 1
Søndag d. 25.10.2015 - og det skete under Lars Løkke’s regeringstid,-
At vi måtte fare til Ringkøbing, - det er der vore skattepenge forsvinder hen, -vi nød turen i det gode vejr, en medvirkende årsag kunne også være at vi havde gjort os rigtig meget umage med at være pinlig renvaskede. På forhånd havde vi nok været til salg for et uafgjort resultat, så vi må vel sige at vi er godt tilfreds med en 5-3 sejr, og resultatet afspejler vel en god retfærdighed, som er sjælden i skak. Efter nedrykningen sidste sæson, og en decimerering af holdet, var optimismen ikke i højsædet,
-- og hvordan var omstændighederne så….. 1) Ove Kroll, fik 0,5, jeg syntes ikke at Ove stod bedst så vel ok med 0,5. Thummas fik et 0 på anden bræt, hård modstand, en kvalitet mindre, sej kamp, men altså et 0. Undertegnede på 3 bræt, fik et kort parti, modstanderen gjorde en grov fejl i en stilling i underkanten, med udsigt til et tårn mindre, - opgivet. Kai på bræt 4 stod trængt gennem hele partiet, og det måtte vel ende med et 0. På bræt 5 endte det med 1 point til Egon, ret lige så det ud, det jeg så, men i slutspillet var der en plusbonde til Egon og det rakte altså til en sejr. Michael på 6 bræt var nok den spiller som var mindst tilfreds med sit resultat, nemlig 0,5, og ved omhyggeligt spil burde resultatet nok også have været lidt bedre, koncentrationssvigt ?  -  På 7 bræt var bestyreren Torben, og det gik stort set kun baglæns for modstanderen, så 1 point til Torben. På 8 bræt var det Uffe som havde fornøjelsen, for det må have været en fornøjelse, hvis jeg husker ret, var Uffe foran med 6 bønder ved slut, men det tog lang tid for modstanderen at indse at det var der ikke meget fremtid i. Så altså 5-3, tak for det, næste runde er det Viborg 2 som er modstanderen.  -  Holdleder: Jens Grud Sørensen

26.10.15:
Thy 2 - Holstebro 2
2. holdet skulle starte holdturneringen mod Holstebro 2, som på papiret var en stærk modstander, som vi ratingmæssigt nok skulle kunne få 3 point mod. Optakten til kampen var særdeles fin, idet hele holdet kunne spille - altså ikke et eneste afbud!!
Der blev rigtig gået til den, med nogle spændende partier, og da slutfløjtet lød, var resultatet, at Uffe Kallenbach, Benny Bengtsen, Poul Ladefoged og Jørgen Thomsen vandt, Torben Laursen og Hans Jørgen Ravnborg spillede remis og der var tab til Kristian Bagge og Hans Jørgen Christensen. En sejr på 5 - 3 var meget tilfredsstillende, og et resultat vi kan være stolte af. Sidste år vandt vi faktisk med de samme cifre over Holstebro 2, og det var, inden sidste runde, den eneste kamp Holstebro 2 tabte sidste år.
Holdleder: Hans Jørgen Ravnborg.

26.10.15
Thy 3 - Lemvig 3.
Thy Skakklubs nye 3. hold, med fire spillere på holdet, fik en fantastisk aften i Plantagehuset. Hele 3 1/2 point ud af 4 mulige fik de i hus denne aften. Resultatet afspejler holdets store styrke. Tillykke med sejren. Vundet parti til: Jens Chr. Vangsgaard, Svend Aage Ubbesen og Henning Jensen og remis til  Freddy Holler.. Næste kamp er tirsdag d. 10.11.15 ude mod Skive 5.  (TL - Torben Laursen)


28.10.15:  Thy Klub 2015 - 6. runde er lagt.
Torsdag d. 22. okt, i sidste uge, blev to udsatte partier afviklet. Det var Ole Madsen mod Poul Ladefoged. Her vandt Poul Ladefoged kampen og kom op på hele 3 1/2 point og som, indtil videre, er nok til at komme op på en 2. pladsen i turneringen. Den anden udsatte kamp var mellem Uffe kallenbach og Svend Aage Ubbesen som endte med remis. Stillingen som helhed er som følger: Tummas Jacobsen på førstepladsen med hele 4 1/2 point. - På 3. pladsen kommer Uffe kallenbach med 3 point efter korrektion mellem to andre spillere, nemlig Jens Grud Sørensen og Svend Aage Ubbesen, som begge også har 3 point. - Jeg regner ikke med, at der bliver spillet udsatte kampe torsdag, idet ingen har givet mig besked på dette. Hermed åbner jeg op for 6. runde som spilles nu på mandag d. 2.11. - Husk at komme i god tid - vel mødt... Turneringsleder Torben Laursen...

Vintertid:
Husk vintertid starter søndag d. 25. okt. kl. 03.00 hvor uret skal stilles 1 time tilbage til 02.00.
Billeder og avisudklip: Har du gamle/nye billeder avisudklip der relaterer sig til skakklubben som du gerne vil dele med klubben så tag dem med næste gang vi mødes i klubben. Jeg scanner gerne billederne ind og lægger dem ud i klubbens billedalbum.

20.10.15:Thy Klub 2015 - 5. runde.
5. runde er afviklet og Tummas Jacobsen ligger lunt i svinget med hele 4 1/2 point. På 2. pladsen kommer Jens Grud Sørensen med 3 point.
Præmiegruppe 2: Her er det Poul Ladefoged og Søren Fredsø på førstepladsen indtil videre. Der er dog flere i denne gruppe som ikke har afviklet deres udsatte kampe. Resultater, se linket "rundelægning" i den grønne boks.. 11 spillere har udsatte kampe og tre af dem op til 2 udsatte partier. Udsatte kampe bedes afviklet i god tid inden 7. runde som spilles d. 30.11. Spillere der ikke skal spille holdkamp mandag d. 23.11 kan bruge denne aften til at få afviklet et parti hvis de har lyst til det. Giv mig besked hvis det er tilfældet. Der er mulighed for at afvikle et parti om torsdagen i Plantagehuset - Hver torsdag spilles der seniorskak  i Plantagehuset fra kl. 09.00 til 13.00 -
Søndag d. 25.10 spiller førsteholdet ude mod Ringkøbing. Mandag d. 26. spiller A- holdet hjemme mod Holstebro 2 og B holdet hjemme mod Lemvig 2. Start kl. 19.00 - Kom i god tid - Vi ses. (Turneringsleder Torben Laursen.) 


19.10.15: Udskriv lister og dokumenter.
Nu kan du printe dokumenter og opstillinger ud ved at bruge linket "Udskriv". Det er de dokumenter som er vigtige for den enkelte spiller og især holdlederne og assistenter/dommere til holdskakken.. Det er samtidigt godt at vide og let at huske at det hele ligger i "Udskriv". Dokumenterne er lavet i PDF formatet. God fornøjelse. TL.

10.10.15: Udsat parti
 Torsdag formiddag kl. 09.00 i Plantagehuset spillede undertegnede et udsat parti mod Svend Aaage Ubbesen. Stillingen blev mere og mere remis-agtig og det var hvad resultatet blev. 5. runde er nu lagt, men jeg opfordrer dem som har en del udsatte partier om at få dem afviklet. Man kan sagtens bruge torsdag formiddag i Plantagehuset hvor seniorerne spiller skak fra kl. 09.00 til 13.00.
Billedalbummet er nu færdiggjort. Billederne er bare lagt ind til at begynde med, men vil senere blive ordnet efter dato. Er der nogen som har nogle billeder eller avisudklip liggende så send dem gerne til mig. Gerne i en høj opløsning. Alt hvad der relaterer til skakklubben har interesse.  TL - Torben Laursen

6.10.2015: Thy Klub 2015 - 4. runde
Thy Klub 15 turneringen 4. runde er spillet. Flere havde meldt afbud. Lige en påmindelse. Vedr. afbud/udsættelse.
Det indskærpes på det kraftigste om at få sine aftaler i orden og i hus med modparten og informere turneringslederen i god tid. 
Alle bør læse reglementet for Thy Klub 15 turneringen og sætte sig grundigt ind i reglerne. Alle paragraffer er vigtige, men læs nøje
§ 4 og § 5.Se linket  
Resultater: Michael René Christensen-Tummas Jacobsen 0-1.  Jens Grud Sørensen-Hans Jørgen Christensen 1-0. Poul  H. Ladefoged -  Torben P. Laursen 1-0.  Jørgen Kirch Thomsen (ikke mødt op) - Søren Fredsø 0-1.  Jens christian Vangsgaard - Henning Jensen 0-1.
Første pladsen ligger indtil videre hos Tummas Jacobsen på 3 1/2 point. Husk hele næste uge er der lukket grundet efterårsferien...
Vi ses mandag d. 19. oktober til 5. runde i Thy Klub 15 turneringen.. Til højre er der to nye link: udskrifter og Billeder som bliver taget i brug inden længe. Rundelægning kommer sidst på ugen og senest mandag.  Endnu engang kom Peter Andersen med dejlig wienerbrød og klejner til kaffen mandag. Tak Peter ! -   TL - Torben Laursen.

30.9.15: Holdturneringen: Det hele er nu på plads
Sæsonplanen med holdturneringen er nu i hus for Mesterrækken, A og B holdet. Spilleprogrammet bliver sendt i trykken onsdag d. 7. okt. Indtil da kan der godt forekomme en lille ændring i programmet, fortæller turneringslederen for 9. hovedkreds.
  - Nu til noget helt andet. Vedr. din internetbrowser, Google, Yahoo, Firefox m.m. Hvis du ser den gamle sæsonplan 2014/15 på skærmen når du går på internettet, så er det fordi din internetbrowser har den gamle side liggende, hvor midlertidige internet filer ligger. For at tilgå nye opdaterede internet-hjemmesider, må du opdatere indholdet på din browser. Det gør du på denne måde: Højreklik med musen når du er på Thy skakklubs hjemmeside, også på sæsonplanen især. Her popper så en boks op med forskellige valg. Tryk på "opdater" med musen, så skulle du gerne tilgå ny opdateret side. Hvis ikke man kan vælge "opdater" så tryk på den "cirkelrunde pil" øverst oppe i menuboksen.  Du er altid velkommen til at rette henvendelse til mig, dersom du har problemer med computeren. God fornøjelse. TL- Torben Laursen.

28-09-15 Thy Klub 2015 - Frirunde.
Til alles store overraskelse ligger Michael René Christensen nu på førstepladsen (efter korrektion) i Thy Klub 15 turneringen, skarpt efterfulgt af Tummas Jacobsen på 2. pladsen med lige antal point. De to kombattanter skal "duellere" næste mandag og der er lagt op til et brag af en kamp.. Til frirunden ovennævnte dato var der 3 partier der blev afviklet fra 2. runde: Michael René Christensen - Jens Grud Sørensen 1-0.
Jens Chr. Vangsgaard - Poul Hardy Ladefoged 0-1. Svend Aage Ubbesen - Kristian Bagge ½-½. Se hvem du skal spille mod ved at trykke på rundelægningen ovenover  i den grønne box. -
Iøvrigt siger skakklubben tusind tak til Peter Andersen som kom med dejligt wienerbrød til kaffen. Tak Peter ! -
Holdturneringen: Der arbejdes intenst i 9. hovedkreds med at færdiggøre skema for holdturneringen 2015/16 - Tror, at vi i denne uge vil komme til at se spilledatoerne for alle hold. Mere om det senere i denne uge, så snart rundelægningen er lagt.  TL- Torben Laursen

21.09.15: Thy Klub 2015 - 3. runde
3. runde er spillet og det hele blev spillet efter bogen. Ingen direkte overraskelser efter rating styrken, undtagen vores nye medlem Kristian Bagge som fik sit første point i klubben, tillykke..  Rettelse: Grundet frirunde mandag d. 28 sept. vil 4. runde blive lagt dagen efter.
Holdopstillingen til holdturneringen er indsendt og program for sæsonen vil snart fremgå her på siden.. Det nye i år er at vi nu kører med et B hold med 4 personer. Vi har ikke spillere nok til to A hold.., derfor...
TL- Torben laursen.

14.09.2015: Thy Klub 15 - 2. runde
2. runde. Igangværende turnering skrider langsomt frem. Ingen rigtige overraskelser i 2. runde.  Mange havde meldt afbud, hele 8 spillere denne gang. Man bedes selv huske på og ringe til vedkommende om at få udsatte kampe aftalt og spillet i frirunderne eller på anden vis. Se telefonliste i den grønne boks ovenover... TL - Torben Laursen.

07.09.15: Thy Klub 15 - 1. runde
Første runde er spillet. Der var ingen overraskelser. Grundet stærk forkølelse var jeg nødt til at melde afbud. I den forbindelse tog Jens Gruds Sørensen over som turneringsleder. Tak for det. - 2. runde er nu lagt se ovenover Rundelægning.. ... TL - Torben Laursen

Ny skaksæson 2015 /2016.
Sommeren er snart forbi, men Skaksæsonen starter med småskak og hygge mandag d. 17. august kl. 19.00 i Plantagehuset - Senior skak starter torsdag d. 3. sept. også i Plantagehuset. Alle er hjertelig velkommen til at deltage. Klubturneringen starter mandag d. 7. sept. Holdturneringen starter for mesterrækkens vedkommende søndag d. 25. okt. Herefter kommer  2. og 3. holdet ugen efter. Spilledatoer for holdturneringen er ikke helt færdig, men for mesterrækken er datoerne fastlagt til: 8.nov. - 22. nov. 13.dec. 17. jan.  31. jan. og syvende og sidste runde 28.2. Spilleplan for holdturneringen kommer senere.
Meld díg til Klubturneringen 2015 ovenover i boxen. Sidste frist er  1.9..  Turneringsleder Torben Laursen..

10.5.2015:
Thisted Bryghus Cup
Lørdag d. 9. maj havde Thy Skakklub sat stævne i Thisted Bryghus. Med manér skulle skaksæsonen sluttes af med den årlige tilbagevendende skakdyst, "Thisted Bryghus Cup", som nu har været afholdt i mere end 25 år. I den forbindelse vil vi sige tusind tak til Thisted Bryghus for venlig støtte, sponsorering af præmier, lån af lokaler m.m.
Vinder af Thisted Bryghus Cup blev suverænt vundet af Ove Kroll med hele 7 point ud af syv mulige. - 2. pladsen gik til Jesper Nielsen fra Morsø Skakklub med 5 point. 3. pladsen gik til Ole Rysgaard Madsen fra Nørresundby Skakklub med 4 1/2 point. Stort tillykke til jer alle . -  Som nævnt i turneringen var der tre præmiegrupper med hver tre præmier i hver gruppe. Se linket til  her.
I forbindelse med vores nu forhenværende formand Jens Grud Sørensen´s afgang tidligere på året, havde klubbens nuværende formand: Jens Chr. Vangsgaard sendt bud efter Thisted Dagblad´s fotografer og journalister for at markere formandsskiftet. De kom midt på dagen, i den store pause lige efter 3. skakrunde. Det blev lidt af en overraskelse og tilløbsstykke for de fleste. Her fik tidligere formand Jens Grud Sørensen, ved en højtidelig ceremoni og tale, overrakt en gave og en smuk blomsterbuket af vores formand, som tak for lang og tro virke i Thy Skakklub. - Jeg ved, af den allerede høstede erfaring, som næstformand, turneringsleder, holdleder og webmaster, hvor stort et arbejde og ansvar vores tidligere formand har haft, men som kun de færreste ved af. Derfor skal der lyde et højlydt tak fra os allesammen for Jens Grud Sørensen´s virke i klubben gennem de mange år. Tak. - (Iøvrigt, se artiklen fra Thisted Dagblad søndag d. 10. maj.) 
Til sidst vil jeg, i min egenskab som turneringsleder, og på klubbens vegne, sige tak til alle jer som har ydet praktisk hjælp i forberedelserne til Thisted Bryghus Cup: Jørgen Thomsen, Egon Madsen, Jens Grud Sørensen, Peter Klemmensen, Jens Chr. Vangsgaard m.m. Tak er kun et fattigt ord, men alligevel nok så vigtigt. Jeg vil ønske alle i klubben en rigtig god sommerferie. Vi ses. (Turneringsleder: Torben Laursen)

5.5.2015:
THY OPEN
Syvende og sidste runde er færdigspillet. Vinder af Thy Open blev Jens Grud Sørensen og Tummas Jacobsen som deler førstepladsen med hver 6 point. Tillykke. Vinder af gruppe 2 blev Poul H. Ladefoged med 4 point. Benny Bengtsen på andenpladsen med 3½ point. Tillykke til jer.  - Præmierne overrækkes ved "Thisted Bryghus Cup" d. 9.5. -
Sidste runde, mandag d. 4. maj, blev spillet på 70 året for Danmarks befrielse. Det skulle markeres og i den anledning blev der serveret  lagkage og flaget blev sat på bordet til minde om denne glædelige begivenhed.. En rigtig hyggelig aften. Se slutresultaterne "Thy Open" linket i højre side eller lige ovenover, "DSU liste".

21.4.2015:
THY OPEN
Sjette runde er spillet. Der var ikke rigtig nogen overraskelser mandag aften. Jens Grud Sørensen vandt sikkert sit parti over undertegnede selvom dette parti trak længst ud denne aften. Vi sad alene tilbage. Vi havde spillet i ca. 4 timer, men Jens trak det længste strå. Efter ca. 50 træk vandt Jens velfortjent med mattrussel på flere fronter. Point til Tummas Jacobsen over Benny Bengtsen. Point til Kai Jessen over Uffe kallenbach. Point til Jens Chr. Vangsgaard over Ole Madsen. Remis mellem Mogens Møller og Sven Aage Ubbesen. Stillingen kan ses på linket Thy Open til højre. Jens Grud Sørensen fører således turneringen med hele 6 point inden sidste og afgørende runde som spilles d. 4. maj. På 2. pladsen kommer Tummas Jacobsen med 5 point. Der er frirunde mandag d. 27. april. Husk, udsatte partier skal være færdigspillet inden 7. runde.  Ny rundelægning kommer først når alle udsatte partier er spillet. -  ( TL- Torben Laursen)

14.4.2015:
Nyt Medlem.
Kristian Bagge er blevet medlem af Thy Skakklub. - Kristian bor i Thisted og arbejder på Thisted Sygehus. Vi vil hermed ønske dig hjertelig velkommen i skakklubben og håber du vil finde mange glade, gode og spændende skakdyster i klubben.  (Torben Laursen.)

14.4.2015:
THY OPEN
Femte runde er spillet og stillingen er som følger: Jens Grud Sørensen ligger i spidsen med max point som vandt over Uffe Kallenbach. Herefter kommer Tummas Jacobsen med 4 point som vandt over Kai Jessen. Point til undertegnede mod Poul Ladefoged. Mogens Møller og Benny Bengtsen delte point. Udsat parti mellem Jens Chr. Vangsgaard og Svend Aage Ubbesen. Sjette runde er lagt, se linket Thy Open til højre eller linket DSU Liste ovenover.
(TL - Torben Laursen.)

31.3.2015
THY OPEN
Fjerde runde er færdigspillet. Førertrøjen i Thy Open er nu, indtil videre, gået over til Jens Grud Sørensen der vandt 1-0 over Tummas Jacobsen. Jens G. S. har nu max 4 point mod Tummas J. 3 point. Der blev også tildelt point til undertegnede og Kai Jessen som nu har 2½. Remis til Svend åge Ubbesen, Benny Bengtsen, Poul Ladefoged, Uffe Kallenback.
Thy Open 5. runde spilles først igen mandag d. 13. april grundet påsken. God påske til jer allesammen. På gensyn.
( TL - Torben Laursen )

25.3.2015:
THY OPEN
Så er 4. runde i Thy Open klar. To store kombattanter støder sammen i 4. runde på mandag og det er Jens Grud Sørensen mod Tummas Jacobsen. De har begge tre point. Udgået fra Thy Open er Jørgen Kirch Thomsen.. Defor er der nu et ulige antal spillere i Thy Open. Det betyder at der vil altid være en fremover i hver runde som ikke får tildelt en modstander, men som får tildelt et point. Vær derfor opmærksom på hvem du skal spille imod. Den der ikke får en modspiller vil være mærket som +  på listen.
(TL - Torben Laursen)


16.3.2015
THY OPEN
Thy Open 3. runde er spillet og Tummas har førertrøjen på med hele 3 sejre indtil videre. Der var også sejr til Jens Chr. Grud Sørensen og undertegnede. Remis mellem Svend Åge Ubbesen og Ole Hede Madsen. Der var to udsatte partier. - Grundet frirunde næste mandag vil 4. runde blive lagt dagen efter.
(TL - Torben Laursen)

11.3.2015:
Per Petersen er ikke længere iblandt os.
En dejlig forårsdag, solen skinner og foråret er på, egentligt burde man jo være glad og tilpas.. hvis altså ikke lige det var i dag at Per Petersen skulle begraves. Mange gode minder trænger sig på, men fra nu af har du kun minderne. Slut med drabelige skakpartier, ikke flere lynpartier,.. vi er blevet lidt fattigere, men... evigt ejes kun det tabte.. Æret være Pers minde.
(Jens Grud Sørensen)

10.3.2015
THY OPEN
Så blev 2. runde spillet mandag d. 9.3. -  Der var ikke mødt så mange, idet der var 3 udsatte partier. Det var halvdelen af de tilmeldte.. Så vi sad 6 personer og spillede og havde det hyggeligt... vundet parti til Tummas og Uffe Kallenbach. Remis mellem Torben Laursen og Kai Jessen.

6.3.2015:
Holdskak

Thy 3 mod Vorgod
Så kom torsdag den 5. marts og sidste turneringsdag for holdskakken, og den blev spillet i Viborg hvor alle A-hold fra 9.ende kreds mødtes. Thy3 skulle møde Vorgod og Thy2 skulle møde Aulum.. Der blev kæmpet bravt på alle brætter og der blev indgået en hel del remis'er. Resultatet blev også 4-4 mod vorgod. Et for os tilfredstillende resultat. En 6. plads blev det til  i Arækken. Der var gevinst til Torben Laursen, og remis til Svend Åge Ubbesen, Freddy Holler, Oluf Jessen, Michael Christensen, Poul Ladefoged samt Henning Jensen. Thy skakklub's topscorer i A rækken blev Michael Christensen med hele 5
½ point, tillykke !...(Torben Laursen, holdleder)

Thy 2 - mod Aulum:

Opgaven for 2. holdet i sidste runde mod Aulum var at forsøge at komme væk fra sidstepladsen. Der blev spillet bravt på alle 8 brædder, og med lidt mere medvind kunne det godt være blevet til mere end de 3 point vi fik med hjem. Disse blev scoret ved gevinst til Knud Krabbe og remis til Egon Madsen, Mogens Møller, Hans Jørgen Christensen og Hans Jørgen Ravnborg. Det rakte ikke til avancement i stillingen, så 2. holdet må slutte på sidstepladsen i A-rækken. Det har været et specielt år, hvor ikke færre end 22 forskellige spillere har spillet på holdet, og kun en enkelt har spillet alle 7 partier. Også et år hvor alle klubbens medlemmer har spillet mindst 1 parti i holdturnering, og det er også meningen med et godt klubliv. Så alt i alt må vi bare gå frisk til den i den kommende sæson. (Hans Jørgen Ravnborg, holdleder).

1.3.2015:
Nedrykning til førsteholdet.
Det blev så til nedrykning for førsteholdet, vi tabte 6-2 til Viby. Vi synes ikke helt at resultater afspejler virkeligheden, vi havde flere gode chancer undervejs, og meget beskrivende for hele seancen blev det sidste parti afsluttet ved at Thy satte dronningen direkte i slag, øv. Der var gevinst til Ove Kroll, remis til Egon Madsen og Senad Huskic. (Jens G. Sørensen)  Se slutstillingen i 2. division her.

23.2.2015:
THY OPEN
THY OPEN  er startet og første runde er færdigspillet. Turneringens store overraskelse kom fra vores nye formand Jens Chr. Vangsgaard, idet han vandt over Kai Jessen. En overseelse fra Kai Jessens hånd kostede et point. Der syntes, for mig at se, at være optræk til remis mellem Mogens Møller og tidligere formand Jens Grud Sørensen, men Jens fik da kørt det hele i en bedre stilling til slut og så kunne Mogens ikke redde stillingen der havde en fribonde på 6. række. Havde den været på 7. række ville den have været alvorlig trussel der ikke kunne overses og udslagsgivende til Mogens fordel. Jeg personligt mødte klubmesteren Tummas Jacobsen i mit første parti. Jeg stod ellers godt en overgang og mente at jeg kunne angribe og få en kvalitet. Det gik ikke som forventet idet Tummas i næste træk truede mat med sin dronning på H2 og denne trussel ødelagde det hele og efter dronningafbytning og efter ca. 40 træk, fra start til slut, var spillet færdigt.  Gevinst til  Poul Ladefoged, Jens Chr. Grud Sørensen, Uffe Kallenback, Benny Bengtsen, Tummas Jacobsen, Jens Chr. Vangsgaard. Ingen remis i første runde. Se DSU liste her   ( TL - Torben Laursen)

16.2.2015:
Holdkamp: Thy 2 - Viborg 3.
Viborg 3 var slemme ved Nordthy 3 i sidste spillerunde, hvor det blev til et 6 - 2 nederlag, og det var vi opsatte på at få sat på plads.
Jeg kan desværre ikke kommentere de enkelte partier, da jeg spillede med influenza, og var nødt til at køre hjem umiddelbart efter afslutningen på mit eget parti. Men det kan da roligt siges, at vores plan med at slå dem ikke lykkedes. Også vi måtte indkassere et 6 - 2 nederlag.
Vores 2 point blev skaffet ved at Jørgen Thomsen, Mogens Møller, Jens Chr.  Vangsgaard og Hans Jørgen Raunborg spillede remis.
Der var nederlag til Uffe Kallenbach, Hans Jørgen Christensen, Kent Knudsen og Ole Hede Madsen.
Med resultatet kom Nordthy 3 lige et mulehår (½ point) foran os, og de øvrige resultater i runden i løbet af ugen må vise, om vi skal gå til 7. runde på en sidsteplads i A-rækken. Skulle dette være tilfældet, rejser vi os fra det træ vi faldt ved, og forsøger at avancere i tabellen i den sidste runde i Viborg den 5. marts. (HJR) -
---
Holdkamp: Thy 3 - Skive 3..
3' holdet var i kamp mandag hjemme mod Skives 3' hold... Skives styrke spændte i rating fra 1743 til 1494. Vores 3' hold spændte fra 1588 til 1274.. Alligevel fik vores 3' hold hevet en sejr hjem med hele 4½ - 3½. Tillykke.. Der var sejr til Svend Åge Ubbesen, Oluf Ahler Jessen og Michael Christensen. Remis til Torben Laursen, Henning Jensen, Søren Fredsø. Trods ihærdig kæmpen på brættet lykkedes det ikke Benny Bengtsen og Poul Ladefoged at få point. 3' holdet har nu 21 point.. Den sidste kamp er i Viborg hvor alle A-hold mødes. Her møder vi Vorgod (TL) - Se enkeltresultater fra 2' og 3' holdet her

16,2,2015
Bestyrelsesmøde:
Grundet manglende besættelse af poster og arbejsopgaver i skakklubben, blev der afholdt konstituerende bestyrelsesmøde. Læs referatet  her

15.2.2015:
Søndagens kamp mod Holstebro i 2 div. gik desværre ikke helt som vi havde håbet, resultatet blev en sejr til Holstebro på 4½-3½. Til vores forsvar skal anføres at vi stillede op med 3 reserver, og som spillet faldt ud var resultatet nok ikke helt uretfærdigt, desværre skete der det sjældne at Ove Kroll tabte, men der forsvandt en kvalitet og så.. De enkelte resultater, vindere:  Senad Huskic og Jens S, remis: Tummas J, Kai J og Mich C.
Nu er situationen så den at vi ligger nr 6 og vi skal undgå at blive nr 7 eller 8, 6' pladsen giver en chance mere(omkamp), og vi skal møde Viby i sidste runde, hmm.. faktisk lidt spændende. Se enkeltresultater her

5.2.2015:
På generalforsamlingen 2.2 fik skakklubben ny formand, ny formand blev Jens Chr Vangsgaard. Den øvrige bestyrelse fortsætter uændret.
Der erindres om Thy Open , starter 23.2 , der kan tilmeldes via DSU turneringssystem her

30.1.2015:
Magert resultat for 3'holdet mod Viborg3, 6-2 til Viborg, se enkeltresultater her

28.1.2015:
Godt resultat for andetholdet  i holdkampen mod Holstebro2, 5-3, tillykke med det, se enkeltresultater her

27.1.2015:
Der er langt til Silkeborg, men der er meget længere hjem når man har tabt 7½-½....se enkeltresultater her

13.1.2015:
Holdkampe: - med plads til forbedringer, skal overskriften vist være.
1' holdet var søndag i Skive og måtte vende hjem med et nederlag på 2½-5½, en kamp hvor marginalerne pegede i Skives retning. Mandag var der dobbelt hjemmekamp: 2' holdet tabte 6½-1½ til Morsø og 3' holdet tabte 6-2 til Aulum.
Se enkeltresultaterne her
17.12.2014:
Så er der juleferie til 5.1

 - vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.
jul

17.12.2014:
Holdkampe:  Mandag havde 3' holdet besøg af Holstebro2 - det blev desværre til et 5-3 nederlag,der var sejre til Jørgen T, Benny B og Michael C.
Tirsdag var 2' holdet i Vorgod , her blev det til en kneben 4½-3½ sejr, der var sejre til Michael C og Torben L, remis til Peter M, Hans Jørgen R, Finn Munk A,Flemming H og Benny B.

15.12.2014:
Holdkamp:   1'holdets modstander søndag var Randers på hjemmebane, som vi efterhånden har mødt mange gange, dennegang blev resultatet af de mindre gode, et nederlag på 3-5 måtte vi indkassere. Holdets eneste sejr stod Senad H for, der var ½ til Ove K, Peter K, Tummas J og Kai J.

13.12.2014:
jul14
Der var dømt juleskak og julehygge hos Knud og Birgit Krabbe  torsdag d. 11. dec.
Thy Skakklub’ seniorafdeling sluttede året 2014 af med en dejlig julekomsammen med hyggeskak og  en herlig julefrokost. Lidt over 10  seniorer var mødt frem.  Det hele var et utroligt flot arrangement  med lækker mad  krydret med de kendte  julesange ved det lange bord.  - Poul Ladefoged holdt takketale til Birgit og Knud Krabbe for det store arbejde med anretningen og takkede  dem  for at  de ville stille sig til rådighed som værtspar for juleafslutningen som De nu har gjort for tiende år i træk . . så det var jo et  10 års jubilæum. Klubben vil i den forbindelse sige tusind tak til Birgit og Knud for deres store velvilje. Tusind tak !...
Thy Skakklub Seniorskak starter igen  d. 8. januar.  Klubben holder til i Plantagehuset i Thisted hver torsdag kl.  9 til 12…  Alle er hjertelig velkommen…  ( T.L)
1.12.2014:
Klubturneringen 2014 er slut.  Tummas Jacobsen blev en suveræn vinder, 7 af 7. Vi siger tillykke og kipper med flaget(det færøske...). Slutstillingen kan ses her...og stillingen med nye ratingtal m m her

25.11.2014:
Det gamle år er snart brugt op, så det er tid til at forberede sig på et nyt klubår:
Indbydelse til THY lyn, klik her
Indkaldelse til generalforsamling 2015, klik her
Indbydelse til THYOpen2015, klik her

24.11.2014:
Så er sidste runde i klubturneringen klar, klik her

21.11.2014:
Holdkamp:  2'holdet var i kamp mandag hjemme mod Skive3, vandt 5-3, der var gevinster til Torben L, Freddy H, Viktor T, remis til Sv Å U, Flemming H, Uffe K og Hans J R.  Mest spektalurær var nok Torbens gevinst med en bonde mindre i et bondeslutspil.
3'holdet var torsdag i Nykøbing, resultatet blev 4-4. Der var gevinst til Torben L, Poul L, Michael C og Oluf Jessen, gevinst i 6 træk med sort i kongegambit(her gav efter forlydende kongegambit virkelig mening)

17.11.2014:
Holdkamp:    1'holdet var søndag på udflugt for at besøge "dem fra Kås", nærmere betegnet Jetsmark2,- og vi var vel nogenlunde tilfredse med et 3½-4½ nederlag- uagtet at man vel må være et skarn når man er tilfreds med et nederlag. Der var sejre til Ove K og Jens S, remis til Senad H, Tummas J og Kai J.

10.11.2014:
Der afholdes medlemsmøde mandag den 24.11.2014 kl 1900, alle medlemmer opfordres til at møde frem og give sit bidrag - og her tænkes ikke på økonomi, se dagsorden

4.11.2014:
Resultater fra 6 runde i klubturneringen er opdateret, rundelægning afventer afvikling af udsatte partier, men allerede nu kan vi ønske Tummas tillykke med titlen Klubmester. Husk alle udsatte pertier skal være afviklet inden sidste runde. Se stillingen her

28.10.2014:
Holdturneringen er startet, - med tilbagekomst for 1' holdet i 2 division. Første modstander var Aalborg2, og vi var jo yderst tilfredse med resultatet 5½-2½ til Thyboerne.
Og så var det 2 holdet mod 3' holdet i A rækken, det gjaldt nok mest håneretten,- da der var en del afbud til 2' holdet blev resultatet en sejr til 3' holdet på 5½-2½, tillykke med det.

21.10.2014:
Klubturneringen - runde 6 er klar.. klik her

19.10.2014:
Turneringsplanerne for holdturneringerne er nu klar- klik her
10.10.2014:
Ny rundelægning, - der var desværre en fejl i sidste resultatregistrering,- klik her

7.10.2014:
5 runde i klubturneringen er klar, klik her... og husk mandag den 13.10 er der efterårsferie.

29.9.2014:
Rundelægning 4' runde i klubturneringen.. kan ses her

18.9.2014:
Så er der en god måned til holdturneringen starter, i år har vi et divisionshold samt 2 a-række hold med, holdopstillingen kan ses her

15.9.2014:
3 runde i klubturneringen, klik her
Klubturneringen kan også følges på DSU's turneringssystem, klik her

9.9.2014:
2 runde i klubturneringen er lagt, klik her

5.9.2014:
Rundelægning 1 runde i klubturneringen, klik her
Skulle nogen have lyst til at gøre lidt reklame for skakken -se her, til ophængning

31.8.2014:
Programmet - i udkast - for divisionsturneringen gruppe 2-4 kan ses her
Indbydelse til Holstebro Byturnering kan ses her

28.8.2014:
1.9 er sidste tilmelding til klubturneringen !
Og så er der snart igen pensionistskak, starter 4.9 kl 0900 i Plantagehuset - herefter hver torsdag, undtaget skoleferier hvor Plantagehuset er lukket.

18.8.2014:
Holdturneringen står for døren - 1' holdet skal virkelig stramme balderne i år, se holdene i Divisionsturneringen her

2.8.2014:
Sommeren går på hæld, men heldigvis kan man jo så spille skak.
Sæsonen starter mandag den 18.8 kl 1900 med lidt små skak.
Klubturneringen starter 8.9 kl 1900, - og det bliver med god hjælp af DSU,s nye turneringssystem,se indbydelsen her og tilmeld dig her.
Velkommen.
5.5.2014:
Thisted Bryghus Cup 2014 er afsluttet, og dermed også skaksæsonen. Vi siger mange tak til Bryghuset for venlig støtte.
Vinder blev Kåre Kristensen med 6,5 p,ikke så overaskende, lidt mere overraskende var at Per Petersen blev no 2 med 5,5 p, men egentlig var vi jo alle vindere, vi havde en hyggelig og afslappet dag.   Se resultaterne her
Tak for i år, på gensyn den 18.8.

TBC hygge

3.5.2014:
Matchen mellem Kåre Kristensen og Ove Kroll blev vundet af Kåre, men først efter omkamp, og efter hvad der siges ikke helt retfærdigt,- men måske findes retfærdighed slet ikke. Vi siger tak til Sparekassen for god støtte og husly.

110aar


29.4.2014:
Så er ThyOpen2014 slut. Meget ubeskedent og helt uretfærdigt satte den gamle formand sig på 1' præmien da Jens Madsen tabte i sidste runde til Per Petersen. 1' præmien i præmiegruppe 2 gik til Torben Laursen med Poul Ladefoged på 2' pladsen, se slutstillingen her

25.4.2014:
Så er vi klar med sidste runde i ThyOpen, se rundelægning her

22.4.2014:
Påsken er ovre, og sidste runde i Thy Open resterer. De fleste resterende partier er afviklet, måtte vi lige komme med en forsigtig opfordring.
2) Til venstre i menuen kan ses et nyt punkt, her kan klubblade hentes som PDF filer, håber denne nyskabelse vil blive godt modtaget - og godt benyttet.
3) Iår fejrer klubben 110 års jubilæum, det vil vi gerne lige markere ikke noget helt vildt, men dog en markering.  Vi er derfor taknemmelige over at vores gamle medlem Kåre Kristensen har indvilget i at spille en opvisningskamp mod Ove Kroll fredag den 2.5 kl 1400 i Sparekassens lokaler på Storetorv. Vi ser frem til en spændende match.
Og så er det tid til at melde sig til Thisted Bryghus Cup

7.4.2014:
6 runde er spillet i Thy Open, stillingen kan ses her
Opmærksomheden henledes igen på nødvendigheden af at få afviklet manglende partier.

31.3.2014:
6 runde i ThyOpen2014, klik her
Da det kan konstateres at der er en del uafsluttede partier, skal der forsigtigt men bestemt henledes opmærksomheden på at alle udsatte partier skal være afviklede før 7 runde.
Og så ser vi jo frem til Bryghus Cup, se indbydelsen her

18.3.2014:
5 runde i ThyOpen, klik her

11.3.2014:
4 runde i Thy Open, klik her

09.03.2014:
Holdturneringen er afsluttet for denne sæson, 2' holdet blev nr 2 og 3' holdet nr 7 i A rækken,
se placeringer her

4.3.2014:
Klubbens førstehold tilbage i divisionen - klik her

17.2.2014:
Skakken i denne uge drejer sig om holdturneringen, efter denne runde er der kun 1 runde tilbage.
2  hold kandiderer til oprykning, nemlig 1' og 2' holdet, for at se om 1' holdet kom oprykningen nærmere klik her

3.2.2014:
3' runde i ThyOpen, - klik her
Fritz Tei har desværre trukket sig fra turneringen da han er flyttet fra egnen, vi ønsker god vind fremover.  HUSK næste mandag vinterferie, Plantagehuset lukket.

28.1.2014:
Ændring ThyOpen2014:    Da Uffe K er en del bortrejst har han valgt at trække sig fra turneringen. I hans sted er indtrådt Hans J Christensen (Med DSU,s forventelige godkendelse)

27.1.2014:
Så har der igen været holdskak, en anelse heldige ?, klik her

21.1.2014:
2. runde i ThyOpen, klik <her>

19.1.2014:
1. runde til Thy Open 2014 er klar, klik <her>

15.1.2014:
Hermed indkaldelse til generalforsamlin 2014, indkaldelsen kan ses her(PDF), der vil være forslag til vedtægtsændringer.


13.1.2014:
Der er langt til Herning, og der langt hjem igen, når skal skynde sig hjem for at se håndbold fra Herning, - men vi fik da også spillet skak

6.1.2014:
Skak-Året blev indledt med Thy Lyn, 8 deltagere, hmmm..., Jens Madsen blev en klar vinder med maksimum p, Har en Thy Pilsner til gode i præmie(han skulle cykle hjem)

21.12.2013:
JUL Her på trinet til en forhåbentlig fredfyldt jul ønskes alle

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår


13.12.2013:
Holdkampe:   Mandag havde 2' holdet besøg af Aulum, og var lidt ugæstfri med en sejr på 6½-1½.    Torsdag var 3' holdet på besøg på Mors og vandt 5-3, - ikke så ringe endda. 2' holdet fører nu A rækken, 3' holdet er nr 3. Så nu kan vi holde jul med god samvittighed.

9.12.2013:    
En forventet score på 7,77 mod Herning3, der var da noget at leve op til for 1' holdet, se mere <her>

5.12.2013:
Så er der en måned til THY- lyn 2014, se indbydelse <her>
Og ser vi lidt længere frem så er der jo Thy Open, - se indbydelsen <her>

3.12.2013:
Klubturnringen 2013 er slut, rundelægningen havde maget det sådan at mødet mellem Kai J og Per P var afgørende for 1' pladsen. Efter en spændende dyst kunne Per trække sig tilbage med sejren i hus,- tillykke med det. Se slutstillingen <her>

25.11.2013:
Så er 7 runde i klubturneringen < klar > - vær opmærksom på at afbud ikke accepteres til sidste runde.

12.11.2013:
3' holdet kæmpede sig til 4-4 mod Skive3, trods en forventet score på 2-6, godt gået.

11.11.2013:
Så har førsteholdet igen været i ilden, og det gik vel som vi håbede, læs <mere>

29.10.2013:
Så er holdturneringen fløjtet i gang, søndag gjaldt det Lemvig, kun cifrene var overbevisende, se hvordan det <gik>
Og mandag aften skulle 2' og 3' holdene så mødes, 2' holdet var hårdt ramt af afbud,kun med det yderste af neglene lykkedes det at stille 2 hold. Så helt åbent så det ud,og da røgen havde lagt sig kunne man tælle sig til en sejr til 3' holdet på 5-3, tillykke med det, godt kæmpet.

21.10.2013:
6 runde i klubterneringen kan ses <her>

11.10.2013:
Så er programmerne for holdturneringen på vej, 1 runde 27.10 M: Lemvig1-Thy1, 28.10 A: Thy2-Thy3, og lige for at opsummere holdopstillingen.

10.10.2013:
5 runde i klubturneringen kan ses <her>
Da der mangler en del partier skal man anmode de ærede medlemmer om at lægge sig i selen for at få udsatte partier afviklet. Opmærksomheden skal henledes på at de er den som har sendt afbud som det påhviller at få aftalt afviklingen.

3.10.2013:
Desværre har Torben L meldt forfald til klubturneringen, da vi jo alle er interesserede i at spille skak er runde 4 derfor lagt om så alle får en modstander, så vær opmærksom på hvem din modstander er, rundelægning 4 runde her

30.9.2013:
Efter den første frirunde , som var lidt tyndt besat, kun 2 partier afviklet, kan 4 runde ses <her>

17.9.2013:
2 runde i klubturneringen er spillet, kun Jørgen Thomsen har scoret 100%, 3 runde kan ses her

10.9.2013:
2 runde i klubturneringen kan ses her

6.9.2013:
Så er vi klar med klubturneringen 2013

21.8.2013:
Her er så indbydelsen til klubturneringen - bemærk spilletiden er rykket frem til kl 1900, og at det forventes at spillerne selv stiller brikker mm op.

17.8.2013:
Det var så den sommerferie....  på mandag åbner skakklubben igen, først lidt let, senere mere alvorligt. Kalenderen for 13-14 vil forelægge snarest efter bestyrelsesmøde på mandag, hvor kun formanden kan deltage. Forudsat at formanden kan blive enig med sig selv vil kalenderen blive offentliggjort snarest herefter.
Pensionist skak starter torsdag 5.9 kl 0900.
Vel mødt.

26.6.2013:
Så blev der fundet en afgørelse på Thy Open2013, se slutstillingen her
Vi ønsker alle en god sommer, vi ses igen den 19 august.

9.5.2013:
1)  Thisted Bryghus Cup er afsluttet, ikke så overraskende, i Ove Krolls fravær, vandt vores tidligere medlem Poulsteen Grabow med 6½ p, 2' præmiegruppe blev vundet af Jesper Nielsen med 4 p og lidt bedre korrektion end Peter Madsen. Se resultatet her.
 Vi siger mange tak til Bryghuset.
2) Thy Open er næsten slut, der mangler et parti, begge spillere havde sendt afbud ?
Så vi afventer den endelige stilling, men sejren kan næppe fratages Rune 7 af 7 !

30.4.2013:
Sæsonen nærmer sig sin afslutning, på lørdag gælder det Bryghus Cup, og så mangler der bare 7 runde i Thy Open, allerede nu vil vi gerne sige tillykke til Rune med sejren, 7 runde ses <her>

16.4.2013:
Så er næstsidste runde af ThyOpen <klar...> husk alle "hængepartier" skal være afviklet inden sidste runde.

9.4.2013:
Thisted Bryghus Cup 2013,den 4 maj , se indbydelsen, med behørig tak til Bryghuset.
5 runde i ThyOpen er <klar>

19.3.2013:
Der er kommet invitation til pokalskak 2013, se indbydelsen
Så er 4' runde i ThyOpen klar, se rundelægning

12.3.2013:
3 runde i Thy Open kan ses her

4.3.2013:
Vi må ned i mesterrækker,  ..... desværre  læs hvorfor
Og hvad værre er, også 2 holdet rykkede ned, efter en lussing på 8-0

26.2.2013:
Efter generalforsamlingen, som blev afviklet i god ro og orden, - det mest mærkbare resultat bliver nok vedtagelsen af at klubaftener fra næste sæson skal starte kl 1900.
BEMÆRK: Da der har været framelding til Thy Open er runde 2 omlagt, ellers ville der blive 2 oversiddere, - se ny rundelægning <her>

25.2.2013:
Husk lige generalforsamlingen iaften, - DSU har barslet med ny holdkampsstruktur, læs her
og kommentarer fra 9HK, læs her

18.2.2012:
Så har der igen været holdkamp, det gik vel rimeligt med 1' holdet, men er rimeligt nok ?
Læs mere <her> - også 2' holdet hænger med r.... i vandskorpen efter nederlag til Skive2.

5.2.2013:
2' runde i Thy Open er lagt, kan ses < her >
Husk 11.2 er der vinterferie(Plantagehuset er lukket).

31.1.2013:
Så er vi klar med Thy Open 2013, første runde kan ses her

29.1.2013:
Klubben har igen været kamp, med blandede resulteter til følge. Stillingen for både 1' og 2' holdet er kritisk i bunden og faren for nedrykning er overhængende. Men for at fremhæve det positive først - 3' holdet leverede en fin indsats mod Viborg 3 og vandt med 5-3, tillykke med det.
1' holdet tabte mod Holstebro med 5-3, læs referatet her
2' holdet tabte med 5½-2½ mod Lemvig - læs referatet her.

14.1.2013:
Så har der igen været holdskak, 1 holdet fik et knebent nederlag mod Aalborg2, men vi har dårligt råd til nederlag, se mere
2 holdet tabte også - 5 -3 til Herning2 - også for 2 holdet er stillingen kritisk, med en plads i bunden.

20.12.2012:
 Thy Skakklub ønsker alle - venner, medlemmer, samarbejdspartnere         
en god jul samt et godt nytår.
god jul
Husk Torben L arrangerer transport til Herning 5.1 - årets første træk - kontakt Torben
for nærmere.

4 februar starter THY Open2013, se indbydelse
Den årlige generalforsamling finder sted 25.2, se indkaldelsen


11.12.2012:
Klubmester 2012 blev - ikke så overraskende - Per Petersen, mere overaskende var det nok at det var med 6½ p ud af 7 mulige. Vinder af 2' præmiegrp blev Søren Fredsøe. Vi siger tillykke, alle resultater kan ses <her> 

3.12.2012:
Så har der igen været holdkamp, vi rejste fra Randers med lidt blandede følelser, se hvorfor.
2'holdet var i Viborg 6-2 til Viborg bragte os i en isoleret position i bunden - se mere <her>

21.11.2012:
Klubbens 2 sidste hold har været i kamp, 3' holdet tabte til Holstebro2 med 6-2 - heldigvis forsvarede 4' holdet klubbens ære på bedste vis - 3½-½ over Lemvig2 - tillykke med det fine resultat.

Overordnet set kan vi vel næppe være helt tilfredse med de 2 første runder af holdturneringen. For ligesom at prøve at reparere lidt på tingenes tilstand har Ove Kroll givet tilsagn om at ville kommentere partier fra holdturneringen, så har du et parti som du gerne vil have kommenteret, så mød frem på mandag 26.11 kl. 1930 i Plantagehuset - du er jo selvfølgelig også velkommen hvis du bare vil være lidt klogere på skak.


19.11.2012:
Så har der igen været holdkampe, resultaterne må vel betegnes som yderst magre, 2' holdet tabte 5-3 til Vorgod, og for 1' holdet gik det helt galt...

6.11.2012:
Sidste runde i klubturneringen er lagt, husk at alle udsatte partier skal være afviklet inden sidste runde.
Se rundelægning her

30.10.2012:
Så er holdturneringeren skudt igang, søndag var 1' holdet i Aarhus, men humøret var nok lidt bedre på vejen hjem,
læs hvorfor.
2' holdet var i Ringkøbing, debut i mesterrækken, og tabte (forventeligt) med 2-6- se hvordan.
4 holdet havde besøg af Skive4, greb chancen da den var der og vandt 2½-1½.
De enkelte resultater kan findes her.

23.10.2012:
Efter en velfortjent efterårsferie(?), er vi klar med 6 runde i klubturneringen.

9.10.2012:
5 runde i klubturneringen er klar, - husk så lige efterårsferien.

7.10.2012:
9 HK har fået ny hjemmeside

25.9.2012:
4 runde i klubturneringen er klar

18.9.2012:
3 runde i klubturneringen er klar

18.9.2012:
Om en ekspedition til NrSundby: Vi var fire (stærke) spillere som repræsenterede klubben på bedste vis ved holdopvarmningstræfffet. Per P, Uffe K, Michael C og deres udsendte Jens CGS. Vi vandt med et mulehår foran NrSundby og med Sæby som nummer 3, serviceret på bedste vis af Bent Sørensen, jo hyggen var i højsædet.

5.9.2012:
Om en weekends oplevelser i Viborg, her er beretningen

4.9.2012:
Klubturneringen er startet, en ny sæson venter, se rundelægning her

1.9.2012:
Klubturneringen starter på mandag, se rundelægningen her

17.8.2012:
Så starter sæsonen, på mandag den 20.8 kl. 1930 i Plantagehuset slå klubben dørene op for en ny sæson, og vi er parate til at tage i mod.
3.9 starter klubturneringen se indbydelse her
Fra den 6.9 kl 0900 - 1300 er der "pensionistskak" for de som kan i dagtimerne. - vi byder velkommen.

9.8.2012:
Indbydelse til senior sommer skak i Nørresundby, læs mere

29.7.2012:
Udkast til Divisionsturneringen er fremkommet - se her

24.7.2012:
Vi har haft en ekspedition i Horsens, læs mere her -   20.8 startter klubben igen.
14.5.2012:
Thisted Bryghus Cup-sæsonens sidste begivenhed - er slut. Suveræn vinder blev Ove Kroll, m�ske ikke s� overraskende, men med 7 point af 7 mulige kan det vel n�ppe blive bedre.
Vinder af 2 pr�mie grp blev Torben Lauersen, resultatet kan ses her
Vi siger mange tak til Bryghuset for logi mm, - skakklubben �bner s� sm�t igen den 20.8, men inden bliver der sikkert lidt senior skak i �lborg, so keep tuned, som det hedder p� Thysk, vi ses.

3.5.2012:
Sidste korrigerede ratingliste, som den ser ud efter Thy Open, kan ses her

1.5.2012:
Thy Open er slut - og dermed er s�sonen n�sten slut, men husk lige at melde dig til Bryghus Cup.
Og Thy Open: Dejligt at se nye ansigter p� podiet, hjertelig tillykke til Rune G Madsen vinder af f�rste pr�miegruppe, og Flemming Holler vinder af anden pr�miegruppe. Se slutstilling.

Senior skak (tag det ikke alt for bogstaveligt): i lighed med sidste �r bliver der sandsynligvis afholdt en lille turnering i Nr Sundby, denne gang nok med lidt flere hold end sidst, n�rmere f�lger.
Vores egen senior skak slutter p� torsdag 3.4 - starter igen den 6.9.

17.4.2012:
S� er 7 runde lagt til Thy Open, se rundel�gnig <her>
Opm�rksomheden henledes p� at alle udsatte pertier skal v�re afviklet inden 7 runde.
Og s� er det jo tid til at melde sig til Bryghus Cup !

3.4.2012:
6 runde i Thy Open er klar <her> - husk alle "h�ngepartier" skal v�re afviklede inden 7 runde.

20.3.2012:
5. runde i ThyOpen er lagt, se her....
Og indbydelse til Thisted Bryghus Cup kan ses her....

9.3.2012:
Holturneringen er slut, torsdag spilledes sidste runde i Viborg. Slutresultatet blev at 2'holdet blev nummer 1 og rykker op i mesterklassen, 3' holdet blev nummer 6, stort tillykke til begge hold.

6.3.2012:
4. runde i Thy Open er < klar>

5.3.2012:
1. holdet blev nummer 5 i 2div, l�s mere <her>

20.2.2012:
Holdkamp mod Aars/Nibe,- nu er vi i hvert fald reddet fra nedrykning se her hvordan

9.2.2012:
Rettelse, der er ikke generalforsamling p� mandag. Ig�r fik vi at vide at Plantagehuset er lukket i vinterferien, uagtet at vi havde bedt om alle mandage undtagen 2 p�skedag. I god tid m� man sige,- s� derfor er generalforsamlingen  udskudt en uge til 20.2.2012.

7.2.2012:
Husk p� mandag er der generalforsamling
2 runde i Thy Open er spillet, ny rundel�gning her

30.1.2012:
Holdkamp mod Nordre2,- og EM i h�ndbold n�ede vi ogs�,- men hvordan med skakken?


24.1.2012:
1 runde i Thy Open er spillet, vel uden de store dramatiske overraskelser, 2 runde kan ses her

19.1.2012:
S� er 1 runde lagt til ThyOpen2012, se her

16.1.2012:
Ganske godt tilfredse,.. det beskriver vel bedst f�lelsen efter matcen mod Randers

20.12.2011:
Torben (som er buschauff�r) har f�et fingre i en lille bus, hvis nogen vil med til Herning 7.1, - Mors� og Skive passeres under vejs,- s� f�rst til m�lle.... se indbydelsen


14.12.2011:
hov-hov Vi vil hermed gerne �nske alle skakspillere, medlemmer som ikke medlemmer, en rigtig gl�delig jul samt et godt nyt�r.


Et l�nligt h�b skal v�re, at ikke alt for mange illusioner er lagt �de,- men skulle julemanden ikke dukke op - s� ses forklaringen alts� her til venstre.13.12.2011:
Klubturneringen er slut, klubmester blev Tummas Jacobsen, med marginal bedre korrektion end Per Petersen. Det var ellers p� et h�ngende h�r, med en officer mindre efter �bningen m�tte Tummas k�mpe for �ren, men det lykkedes at vinde over Freddy Holler(til vi andres store utilfredshed). Vinder af 2' prgrp blev Poul Ladefoged.  Tillykke til vinderne.

7.12.2011:
Holdkampe: 2' holdet har spillet mod Ikast, og ikke uden problemer, p� vej til Thisted var en af bilerne fra Ikast ude for et f�rdselsuheld, heldigvis uden personskade, men kun 5 spillere m�dte frem. Uanset den lidt kedelige baggrund valgte Ikast at spille kampen, resultatet blev 6�-1� til Thy, et godt resultat, men en lidt flad fornemmelse.
3' holdet har v�ret i Aulum, sejr p� 4�-3�, en sejr og resten remis, tillykke med det.

5.12.2011:
Kan det passe at der er l�ngere fra Holstebro til Thisted end der er fra Thisted til Holstebro ?,- ja det er der, l�s her hvorfor.

29.11.2011:
Se indbydelse til  1)Thy Lyn 2012 - 2) Thy Open 2012 - 3) Generalforsamling 2012

22.11.2011:
7' runde i klubturneringen er<lagt>, - husk at f� afviklet alle udsatte partier.

16.11.2011:
S� fik vi f�dderne p� jorden igen, 2' holdet spillede 4-4 mod Skive3, vel ok men heller ikke mere.

15.11.2011:
3' holdet har spillet mod Viborg3, med lidt bange anelser, sporene skr�mmer, men alle anelser blev gjort til skamme, 5-3 blev sejren p�, og ja, vi havde den n�dvendige medvind, men godt k�mpet. Tillykke.

14.11.2011:
S� har der v�ret holdkamp igen, og f�dderne kunne n�rmest ikke n� jorden !

10.11.2011:
6 runde i klubturneringen er spillet, og samtlige partier blev afviklet ! - men der mangler jo stadig en del uafviklede partier - som jo skal v�re afviklede inden 7 runde.

1.11.2011:
S� er holdturneringen startet, se <her> hvordan det gik med 1. holdet.
2. og 3. holdet er jo i samme gruppe og skal derfor m�des i 1. runde, resultatet var vel nogenlunde som forventet, en sejr til 2. holdet p� 6�-1�.

25.10.2011:
5 runde i klubturneringen er spillet, og 6 runde er <lagt>.
Da der mangler en del udsatte partier skal der lyde en opfordring til at f� disse afviklet, udsatte partier skal jo v�re afviklet inden 7 runde spilles.

18.10.2011:
5 runde i klubturneringen er <klar>

16.10.2011:
S� er holdturneringsprgrammet klar, se menu pkt. S�sonplan og Holdturnering.

4.10.2011:
S� er 4 runde i klubturneringen <lagt>

27.9.2011:
Kun et parti blev afviklet p� frirundeaftenen, ikke s�rligt imponerende, se 3 runde >her<

13.9.2011:
S� er klubturneringen startet, se resultater samt rundel�gning <her>

9.9.2011:
S� er vi klar med klubturneringen 2011, rundel�gning kan ses <her>

8.8.2011:
Forslag til Divisionstutneringen kan ses her, - det bliver ikke nemt, meen....

7.8.2011:
Horsens Lang Weekend - 3 spillere repr�senterede klubben p� bedste vis l�s her

- og s� er der jo snart skak igen  29.8  - men inden er der "pensionistskak" i Nr Sundby den 18.8. se her8.5.2011:
Skaksæsonen er slut - sædvanen tro afsluttet med Bryghus Cup, lidt overaskende er vel at vinderen blev Tihomir B, som pr�sterede at vinde over Ove Kroll, for at opjustere sp�ndingsniveauet tabte Tihomir s�, vist velfortjent til, den gamle formand/unge tiligere formand, Jonas Udmark, i enden viste det sig s� at Tihomir havde � p bedre korrektion, s� tillykke med sejren, - og vi andre kikkede m�bende til. 2 pr�miegruppe blev vundet af Torben Lauersen med 4 p.
Kun 17 havde fundet tid til Bryghus Cup,- lidt skuffende. Tabellen kan ses <her>
En stor tak til Bryghuset for venlig udl�n af lokaler med mere.
Vi ses igen den 29 august .
3.5.2011:
Thy Open 2011 er afsluttet, slutstillingenn kan ses <her>

19.4.2011:
ca 12 var mødt frem for at hilse på Bent Sørensen, jo ærlig talt lidt skuffende, men det kunne da ikke forhindre os der var til stede i at have en hyggelig aften, hvor både fortid og fremtid blev drøftet, og måske kan der på sigt komme lidt mere konkret på banen.
Og må vi så lige minde om at de som har udsatte partier i Thy Open SKAL have dem afviklet inden sidste runde spilles 2.5. - lørdagen efter er der jo Bryghus Cup se indbydelsen <her>

12.4.2011:
6 runde i Thy Open, (desværre) kun få overaskelser, måske at Per P tabte til Freddy H. Jens M ligger lunt i svinget, behøver kun en remis i sidste runde, som kan ses <her>

Og så er det jo på næste mandag den 18.4 kl 1900, at Bent Sørensen kommer på besøg.

29.3.2011:
5 runde i ThyOpen er spillet, 6 runde er lagt, se resultatet < her >


21.3.2011:
Opsamlingsrunde er spillet i Thy Open, ikke de store overraskelser. Desværre er der forfald, så for at undgå at der bliver 2 oversiddere i næste runde er 5 runde lagt om, se <5 runde>

15.3.2011:
4 runde i Thy Open er spillet, vel uden de store overraskelser, >se 5 runde<

10.3.2011:
Det er med stor glæde at det kan meddeles at vi får fint besøg. 18 april vil den nykårede senior DM Bent Sørensen aflægge sin gamle hjemegn et besøg for at fortælle os om senior skak i bred forstand, der bliver nok også anledning til at se et par partier, læs mere

7.3.2011
1 holdet har spillet sidste runde i holdturneringen - og vi var alle glade

28.2.2011:
3 runde i Thy Open er spillet, se resultaterne

27.2.2011:
Den 14.2 var der jo generalforsamling, læs referatet

23.2.2011:
Holdkampe, alle 3 hold har været i kamp, se referat her

8.2.2011:
2 runde i Thy Open er spillet, desværre med en del afbud. Overraskelser, ? joh Per P's 0 må vel være i den kategori, og at Jens M fik ½ med officer i undervægt må vel også være en overraskelse,- se 3. runde her

2.2.2011:
Så har også 2' og 3' holdet været i kamp. Med magert resultat, 2' holdet har tabt 7½-½ til Holstebro2 og
3' holdet tabte 6½-1½ til Aulum. Det må give en placering som nummer 5 og 8 i A rækken.

31.1.2011:
1' holdet har været i Kaas, for at spille mod Jetsmark2, og ligesom i håndbold blev vi nr 2, læs mere her

25.1.2011:
1. runde i ThyOpen er spillet med, næsten, fuldt program.  Henning J må nok ærgre sig lidt, men sådan er skak. Se rundelægning her

21.1.2011:
Så er vi klar med 1. runde til THY Open - der er stadig plads til en til - se rundelægning her

17.1.2011:
Førsteholdet havde besøg af Skørping, et af de hold som vi helst skal være foran ved turneringsslut.
se her hvordan det gik


9.1.2011:
En hyggelig eftermiddag, skakmatch mod Tromsø over skakserveren, .. men der er grænser for hyggen..
læs mere her
Hvis du vil se hvad Tromsø mente om matchen se her
Vi fik også en passende opmærksomhed fra DSU 

13.12.2010:

julemandJulen nærmer sig, måtte det være bestyrelsen forundt at ønske alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Og apropos nytår - se indbydelse til THYLYN2011 Og derefter er det jo tid for THYOPEN2011
8.12.2010:
3' holdet har været i Holstebro for at spille mod Holstebro2.  Det forventelige resultat var 7-1 til Holstebro, men det blev 8-0, øvvv..... se referat her


6.12.2010:
2 holdkampe blev der spillet i Plantagehuset søndag, eller skulle man sige næsten 2 kampe, for i begge tilfælde kunne modstanderen kun stille med 6 mand.
2' holdet mødte Vorgod og da udgangspunktet jo var 2-0 så var sejren vel ikke så overrakende, 5½-2½ blev det. Rasmus C og Torben L vandt, remis var der til Egon M, Oluf J og Ladefoged. - og hvordan det gik med 1' holder ser du her

6.12.2010:
Klubturneringen er slut, præmietagerne blev i grp 2 Sv Å Ubbesen og Mich Christensen og i grp 1 Jens C G Sørensen og Tummas Jacobsen, slutstillingen kan ses her


25.11.2010:
Da Vorgod har bedt om søndagskamp mod Thy2, oprindeligt planlagt til mandag den 6.12, finder kampen sted søndag den 5.12 kl.1200(spilletid 4,5 time).

24.11.2010:
2' holdet har været i Skive, se resultatet her

23.11.2010:
Også 3' holdet har været i kamp - som desværre blev temmelig ulige, 2-6 mod Viborg3 var vist et resultat som man skulle være ganske godt tildfreds med, se alle resultaterne >>her.
Sidste runde i klubturneringen er lagt,- >>sådan blev det

22.11.2010:
1' holdet spillede mod Nr Sundby2, og det gik vel nogenlunde efter fortjeneste, >> se her

9.11.2010:
Så er holdskakken i gang, læs her hvorfor der er længere fra Aarhus til Thisted end omvendt....
Og 2' og 3' holdet har dystet, det holdt hårdt før resultatet kunne gøres op, 5½-2½ til 2' holdet.

2.11.2010:
6 runde i klubturneringen er afviklet, vel uden de helt store overraskelser. Fra turneringslederen skal der lyde en kraftig opfordring til at få diverse "hængepartier" afviklet - skal være afviklet inden sidste runde.
Se stillingen her

26.10.2010:
5' runde i klubturneringen er spillet, og ja, undertegnede var meget heldig med et lucky-punch, så nu er der et helt point ned til forfølgerne, 6' runde

19.10.2010:
Klar med 5 runde i klubturneringen, her

12.10.2010:
4' runde i klubturneringen er spillet , bl a med topopgør, hvor Per P trak det længste strå, se stillingen her

5.10.2010:
3' runde i klubturneringen er afviklet, se rundelægning til 4' runde her

28.9.2010:
Kun et parti blev afviklet på frirundeaftenen ?
Se rundelægning 3' runde her

21.9.2010:
2' runde i klubturneringen, største overraskelse var nok at Sv. Å. Ubbesen ikke spillede remis, se stillingen her

13.9.2010:
1' runde i klubturneringen er spillet, ikke de store overraskelser, 2 runde er lagt, se her

10.9.2010:
Klar til 1' runde af klubturneringen, se rundelægning her


2.9.2010:
Sæson planen er revideret/ajourført, se her
Klubturneringen starter 13.9, se indbydelse her

18.8.2010:
Så er der ikke lang tid til sæsonen starter, mandag den 30 august starter vi så småt, og i år får vi virkelig brug for alle gode kræfter hvis vi skal holde stilen fra sidste sæson, så gør din pligt......
udkast til divisionsturneringen er indarbejdet i sæsonplanen.


10.5.2010:
Med afviklingen af Thisted Bryghus Cup 2010 er sæsonen afsluttet. Og hvilken sæson, 3 ud af 4 hold er rykket op, så vi håber alle vil bakke op om næste sæson, det får vi brug for.
Thisted Bryghus Cup var jo som sædvanlig ganske hyggelig og uformel,resultatet kan ses her. Endnu engang en stor tak til Bryghuset.
Vi ses den 30.8.


10.5.2010:
Med afviklingen af Thisted Bryghus Cup 2010 er sæsonen afsluttet. Og hvilken sæson, 3 ud af 4 hold er rykket op, så vi håber alle vil bakke op om næste sæson, det får vi brug for.
Thisted Bryghus Cup var jo som sædvanlig ganske hyggelig og uformel,resultatet kan ses her. Endnu engang en stor tak til Bryghuset.
Vi ses den 30.8.

4.5.2010:
Thy Open 2010 er afsluttet, se slutstillingen her

3.5.2010:
Indbydelse til Bryghus Cup2010, se her

21.4.2010:
Thy Open sidste runde er lagt, se rundelægning her
Vær opmærksom på at alle udsatte partier skal være afviklet inden sidste runde. Husk det påhviler den som har sendt afbud at arrangere afviklingen.

15.4.2010:
5 runde i Thy Open er spillet, desværre har et par spillere været nødsaget til at melde forfald pga sygdom, så deltagerantallet er nu nede på 20, se næste runde her

30.3.2010:
4 runde i Thy Open er spillet, ikke de helt store overraskelser, desværre en del afbud. Se stillingen her
Desværre blev den planlagte sammenlægning med 6 HK ikke til noget, så der er nu en ny situation at forholde sig til. Men, lidt glædeligt er der da - P H Ladefoged får DSU's fortjentstegn, og det har P H rigeligt fortjent, vi ønsker hjertelig tillykke.

23.3.2010:
Vi tror på at 3' holdet er rykket op i A rækken. 3' holdet har spillet oprykningskamp mod Herning3, resultatet blev 4-4,men ser man bort fra 8 bræt er Thy vinder. I sandhed en forrygende holdsæson, resultatet kom i hus da Jørgen T i det sidste parti, med en forbilledlig sejrsvilje, fik vendt et truende nederlag til en sejr, - ihukommende det gamle ord om den sidste fejl.
Hjertelig tillykke til holdet.

15.3.2010:
3 runde i Thy Open bød ikke på de store overraskelser, se resultater og rundelægning her.
På mandag er der oprykningskamp for det udvidede 3' hold, husk det er kl. 1900.

13.3.2010:
2' holdet fik 5-3 mod Vorgod og en anden plads, se her hvordan. Overordnet set må man jo kalde det en forrygende holdskaksæson, hvor den dårligste placering blev en 2' plads.

11.3.2010:
4' holdet tabte finalen til Herning 4 med 2½-1½, men trods alt alligevel en rigtig god indsats.

9.3.2010:
2' holdet var også i Herning, og der er laaangt

8.3.2010:
Så lykkedes det, Thy er igen i divisionen, læs hvordan

1.3.2010:
2 runde i Thy Open, vel ikke de store overraskelser, men desværre en del udsættelser, se rundelægning her

26.2.2010:
Hejsa hvor det går...
3' holdet har været i Kjellerup for at møde Vorgod 2 i holdturneringens sidste runde, resultatet blev 2½-1½ til Thyboerne, som hermed er vindere af B-rækken.. Hjertelig tillykke.
-  også et hjertelig tillykke til 4' holdet som har været i Skive for at møde Aulum2, der på forhånd havde meddelt at de kun kunne stille med 3, meget sportsligt af Aulum, her blev resultatet så 3-1 til Thy, og da Vestsalling højst overraskende tabte 4-0 til Holstebro3 så blev det altså os som skal møde Herning4 i C finalen.

22.2.2010:
1' holdet har været i Skive, næstsidste runde, og spændingen stiger, se her

Og 3' holdet havde en udsat kamp mod Ringkøbing

11.2.2010:
4' holdet har været i Lidenlund


9.2.2010:
1 runde i Thy Open 2010 er afviklet, vel uden de store overraskelser. Den største overraskelse var måske at vi blev 22 deltagere, heraf 1 nyt medlem, velkommen til Asger. Se rundelægning og resultater her

6.2.2010:
Klar til Thy Open 2010, lodtrækning foretaget, se hvem du skal møde her

2.2.2010:
Efter søndagens holdkamp fører førsteholdet stadig med 2½ p..... meeeen

Og mandag aften sejrede 2' holdet med komfortable 6-2 over Viborg3, se her.

Tirsdagens snevejr har betydet udsættelse af 2 holdkampe, 4' holdet mod Lemvig og 3' holdet mod Ringkøbing.

25.1.2010:
Tihomir en overlegen vinder af Thy-lyn, 11 ud af 11, det kan vel næppe gøres meget bedre.
Michael C vandt 2 præmiegruppe efter omkamp med Torben L, og egentlig havde vi vel en hyggelig aften, med hård konkurence fra håndbold.
Så vi vil gerne byde en "ny" spiller velkommen,Mogens Møller, tidligere Sydthy.

17.1.2010:
Også 2' holdet var været i kamp

12.1.2010:
Læs ref fra 3 holdets holdkamp her
Og fra 4' holdets kamp her

11.1.2010:
Også vejret var mod 1' holdet i Skive, se resultatet her

Ove Kroll har lovet at stille sin ekspertise til rådighed på mandag 18.1, der vil her blive lejlighed til at møde klubbens "forkarl" i en simultankamp,- hvis du ellers tør !


5.1.2010:
Efter bestyrelsesmødet 4.1 er sæsonen planlagt som følger:
Thy Lyn
Generalforsamling
ThyOpen

Venligst reserver 18.1 - vi håber at have en lille lækkerbidsken at tilbyde.


19.12.2009:
Da Plantagehuset ikke ønsker at stille lokaler til rådighed for vores juleafslutning er vi desværre nødt til at aflyse, klubben er igen åben 4.1 - alle ønskes en god jul samt et godt nytår.

15.12.2009:
Klubturneringen er (med besvær) afsluttet, vinder i præmiegrp 1 blev Per Petersen, 5½ p.
I præmiegrp 2 blev Freddy Holler vinder med 5 p. Tillykke - se slutstillingen her

8.12.2009:
Så har 2' holdet spillet mod storfavoritten Viborg2, referatet kan ses her
3' holdet skulle have spillet mod Kjellerup3, men Kjellerup havde sagt fra, så 4-0.
Endelig var 4' holdet i kamp mod Vestsalling1, en svær opgave så vi var vel egentlig ganske tilfreds med 2*½ til Michael og Hans J.


07.12.2009:
Så er 3 runde i holdturneringen spillet, se hvordan det gik 1' holder her

25.11.2009:
Holdskak: 3 holdet var  i Lemvig og vandt 4-0,- tillykke.
4 holdet var i Skive og spillede 2-2, vel egentligt også ganske tilfredsstillende.

24.11.2009:
Holdskak: 2 holdet har spillet mod Aulum1, og det var ikke uden dramatik, se her

24.11.2009:
Sidste runde i klubturneringen er lagt, se tabellen her
Der mangler stadig en del partier, du mangler ingen vel ?

23.11.2009:
1 holdet har været på en lille sightseeing tur til Lemvig, se her om vi fandt spillestedet

16.11.2009:
Klubturneringens 6 runde er afviklet, se stillingen her
Endnu engang skal der lyde en opfordring til at få ikke spillede partier afviklet - tak.
Og vi har fået et nyt medlem, velkommen til Finn Jepsen.

11.11.2009:
Og så kom 2' holdet i gang, se her hvordan det gik

10.11.2009:
Holdturneringen er startet, se referat af 1. holdets debut her

Klubturneringens 6 runde er lagt, se tabellen her
Da der stadig er en del partier som ikke er spillet, skal der gøres opmærksom på at alle udsatte partier SKAL være spillet inden 7. runde.(14.12)

2.11.2009:
5 runde i klubturneringen er spillet, næsten alle partier blev spillet, vel nærmest ingen overraskelser, tabellen er her

26.10.2009:
4 runde i klubturneringen er spillet, stadig en del remis'er.
Tabellen ses her


12.10.2009:
Holdturneringen 2009/10 er planlagt se her


5.10.2009:
3 runde i klubturneringen er spillet, en del remiser, og vel en enkelt større overraskelse, ikke mindst for undertegnede, som var den det gik ud over.
Se tabellen her


28.9.2009:
Efter at bare 2 udsatte partier er blevet afviklet er 3 runde i klubturneringen lagt,
se tabellen her22.9.2009:
2 runde i klubturneringen er spillet, den største overraskelse var vel at J C Vangsgaard vandt over Jesper Nielsen.
Se tabellen her19.9.2009:
Vi har fornøjelsen at byde et nyt medlem velkommen i klubben. Det nye medlem vil gerne deltage i klubturneringen, selvfølgelig, vi er jo medlem for at spille skak.
Det betyder at den ledige plads dermed er optaget, og at Daniel C har fået ombyttet sit gratis point med en udsat kamp, men som sagt vi er her vel for at spille skak. Såh..
Velkommen til Jens Roesgaard.

15.9.2009:
1 Runde i klubturneringen, kun mindre overraskelser. Desværre en del afbud, se tabellen her9.9.09:
Så er vi klar til klubturneringen, 21 har meldt sig, det er vi vist meget tilfredse med. Der er jo stadig plads til en mere, som kan tage en hurtig beslutning.
Se tabellen her


3.9.2009:
Se indbydelse til klubturnering, venligst bemærk betænkningstiden, her

15 august 2009:
Så starter skak sæsonen igen - på mandag 24.8 kl. 1930 åbner klubben igen efter sommerferien, alle skakspillere er velkomne i Plantagehuset.
Klubturneringen starter den 14.9, sidste tilmelding er 7.9.
04.05.2009:
Med afviklingen af Thisted Bryghus Cup er sæsonen 2008/9 afsluttet.
Bryghus Cup blev afviklet under de sædvanlige afslappede former, præmietagerne i de 3 præmieklasser:
1 grp: 1. Per Petersen 7p(af 7), 2. Jens Madsen 6p, 3 Rune Madsen  4p.
2 grp:  1. Torben Lauersen  4½p, 2. Egon Madsen 4p, 3. P Ladefoged  3½p.
3 grp: 1. Freddy Holler 4p, 2. Jørgen Thomsen  3p, 3. H J Christensen 2½p.
En stor tak til Bryghuset.

Vi åbner igen mandag den  24 august,
pensionistskak åbner torsdag den 3.9 kl 0900.

28.4.2009:
Sidste runde i Thy open er spillet, topplaceringerne i grp 1 og 2 blev afgjort på lidt underlig vis, i det Jens CGS tabte til Egon M i "Nokia varianten" hvor mobiltelefonen ringer, og Torben Laursen tabte til Jørgen Thomsen da han helt glemte tiden, retfærdigvis skal det siges at Torben stod afgjort "næstbedst", se slutstillingen her


21.4.2009:
Sidste opsamlingsrunde for Thy Open er spillet, Torben Laursen i grp 2 og Jens C G Sørensen i grp 1 er tæt på den endelige sejr, se stillingen her

06.04.2009:
6 runde i Thy open blev spillet, måske faldt afgørelsen i grp 2, se stillingen  her

05.04.2009:
Igen i år indbyder Bryghuset til Thisted Bryghus Cup, vi siger endnu engang tak til Bryghuset for gæstfriheden, se indbydelse her


23.3.2009:
5 runde i Thy Open, ikke de store overraskelser, men endnu en 7 træks sejr, Jens CGS over Uffe K, se stillingen her


16.3.2009:
4 runde i Thy Open er spillet, en enkelt overraskelse da Per P tabte i 7 træk til Poul Ladefoged, se stillingen her


10.3.2009:
Også 2' holdet havde langt hjem fra Herning, læs hvor langt


9.3.2009:
Sidste runde i divisionsturneringen - 1' holdet i Randers for at møde Århus/Skolerne, - og der var ufatteligt langt hjem, læs her hvorfor

2.3.2009:
3 runde i Thy Open,- det mest overraskende var at der slet ingen afbud var, så alle 8 partir spillet, se stillingen her

26.2.2009:
Nyt oplæg fra 9HK vedr. sammenlægning af hovedkredse, kommentarer velkomne, se her

24.2.2009
Stor sejr til 2' holdet i holdkampen mod vores nærmeste nabo, læs her

23.2.2009
- 1. holdet i Aalborg :
Humøret havde vel før været værre, vi var nok ikke uheldige, og andre resultater pegede også i vores retning, såh....


18.2.2009
Stilfærdig generalforsamling, alle valg var genvalg, se referatet her

9.2.2009
Der var næsten fuldt program i 2 runde af Thy Open, se resultater og stilling her

5.2.2009
Så kom Thy Open i gang, vist nok med en enkelt overraskelse, se resultaterne her
Og den udsatte holdkamp i C rækken er spillet, se resultatet her

30.1.2009
Husk generalforsamlingen den 16.2, se dagsorden her

30.1.2009
Så er Thy Open 09 klar, se rundelægning her

27.1.2009
Holdkamp i A rækken, overraskende godt resultat mod Aulum, se her

25.11.2009
Humøret var lidt bedre efter divisionskampen  mod Nordre2, læs hvorfor


19.1.2009
Det åbne Thy mesterskab i lyn blev i den øverste klasse vundet af Tihomir Borovnica efter hård kamp med Senad Huskic. I 2' klasse blev den eftertragtede præmie vundet suverænt af Egon Madsen.
Vi ønsker tillykke - og siger skål.

17.1.2009
2. holdet ligger placeret midt i rækken efter holdkampen mod Herning, læs mere her

11.1.2009:
Helt tilfredse kan man vel næppe sige vi var efter holdkampen i 2 division mod Randers, læs hvorfor her


21 dec 2008:

julelys
1) Thy Skakklub indbyder til THY LYN
                                                           
2) Thy Skakklub inbyder til Thy Open 2009

3) Thy Skakklub ønsker alle  en glædelig jul samt et godt nytår.


15 dec 2008:
Klubturneringen er afsluttet, i 1 klasse blev der ligestilling mellem Per Petersen og Jens G Sørensen hver med 6 p, i det sidsnævnte vandt det indbyrdes parti i sidste runde (lidt heldigt).
I 2 anden klasse vandt Hans J Christensen klassen med 5½p, idet de nærmeste rivaler til 1' pladsen spillede remis i sidste runde.
Se slutstillingen her


8 dec 2008:
Holdkamp i A-rækken, se nærmere her7 dec 2008:
2 division grp 4 Skødstrup - Thy, hhmm - læs resultatet her


1 dec 2008:
Thy Skakklub afholder ordinær generalforsamling man 16.2.2009, se indkaldelse (PDF-fil) her 


24 nov 2008:
Næstsidste runde i klubturneringen er spillet, det foretrukne resultat blev remis. Sådan sluttede P H Ladefoged mod Oluf Jessen, Sv Å Ubbesen mod Uffe Kallenbach,samt i 2 klasse Hans J Christensen mod Søren Fredsø.
Kun 2 partier fandt en vinder, Michael Christensen vandt over Jens C Vangsgård, og Jens Sørensen vandt over Egon Madsen. Før sidte runde har lodtrækningen maget det således at der vil blive spillet et par topopgør, i 1' klasse skal Jens Sørensen vinde over Per Petersen for at få ligestilling på førstepladsen. I 2' klasse skal Michael Christensen og Søren Fredsø  mødes for at få afgjort hvem som skal dele førstepladsen i gruppen med Hans J Christensen, begge behøver en sejr.

21 nov 2008:
2 runde i holdturneringen A rækken blev spillet i går, se resultatet her

17 nov 2008:
Så kom holdturneringen for C rækken også i gang, Thy 3 mod Holstebro 3.
Resutatet blev 2-2 vel egentligt ganske retfærdigt. De hjemlige sejre stod Torben Laursen og Henning Jensen for.
Der blev også spillet 3 udsatte partier i klubturneringen, Per Petersen mod P H Ladefoged 1-0, Jens Sørensen mod Sv Å Ubbesen 1-0, og Søren Fredsø mod Ole H Madsen 1-0.

16 nov 2008:
2 runde i divisionsturneringen antyder hård kamp om pladserne, se resultatet af Thy - Jetsmark 2 her


11 nov 2008:
5 runde i klubturneringen, kun få partier blev spillet, se stilling her

8 nov 2008:
2 holdet kan vist være meget tilfreds med resultatet mod Ikast 1,
se mere her


3 nov 2008:
Så er holdturneringen i gang, førsteholdet mødte i går Skive, resultatet blev 4 - 4, se mere her


20 okt 2008:
4 runde i klubturneringen, i første klasse vandt favoritten Per P over Uffe Kallenbach efter at Uffe havde overset en taktisk vending. Sv Å Ubbesen fik sit første point med gevinst over Oluf Jessen, efter at Oluf havde stået overlegent spillede han helt galt og tabte en officer. Poul Ladefoged var endnu engang uheldig, efter at have sat en officer direkte i slag var der ikke mere at komme fter.
I anden klasse spillede far og søn remis ?(Hans J C og Michael C), Henning Jensen vandt en en lang kamp over J C Vangsgaard og Søren Fredsø vandt over Fritz Tei, hvor Fritz til slut havde 3 officerer for lidt.

6 okt 2008:
3 runde i klubturneringen: 4 partier blev afviklet, i 1 klasse blev partiet mellem Egon M og Uffe K remis. Og det var man vist enige om var et retfærdigt resultat, efter en række gensidige fejl. Retfærdigt kunne man ikke påstå at resultater mellem Jens S og Poul L var. Efter at Poul havde tilspillet sig en kvalitet + 2 bønder i overvægt, spillede Poul helt galt og tabte.
I 2 klasse vandt Michael C over Henning J, til slut havde Henning J 2 officerer i undervægt. Fritz T vandt over Jens C V, anden sejr i træk til Fritz, Jens C V overså en mat i bunden.

23 sept 2008:
2 runde i klubturneringen bød på et par små overraskelser.
I 1' klasse vandt Poul L over favoritten Jesper N, Jesper ofrede (ukorrekt ?) en officer uden den nødvendige kompensation. Per P vandt på tid over Sv Åge U, her burde Sv Å nok have haft lidt mere end et nul, men tiden ?
Oluf J vandt over Egon M,- Egon tog sig ikke i agt og pludselig var majestæten fanget i et matnet.
I 2 klasse vandt Fritz Tei over ratingfavoritten Michael C, Michael tog alt for let på opgaven og det hævner sig.
Godt gået Fritz.
Jens C Vangsgaard vandt over Ole Madsen, efter en temmelig dramatisk åbning kom Ole bagud med en officer, og valgte så at strække våben.
Remis mellem Hans J C og Henning J, - tøsedrenge eller ?

15 sept 2008:
Så er klubturneringen startet, kun 4 partier blev afviklet den første aften. I 1' klasse vandt Per P et slutspil over Egon M da Egon overså en springergaffel som kostede en officer.
Jens S vandt over Oluf J i et efterhånden spændende parti hvor Oluf overså et tårnoffer med udækkelig mat.
I 2' klasse vandt Mich C over Ole M i ef kongegambit hvor Ole satte et par bønder og stillingen over styr.
Hans J C vandt over Fritz T da det lykkedes HJC at franarre Fritz en officer.

22 august 2008:
Så starter skak sæsonen igen - på mandag 25.8 kl. 1930 åbner klubben igen efter sommerferien, alle skakspillere er velkomne i Plantagehuset.
Klubturneringen starter den 15.9, sidste tilmelding er 8.9.

Ny webmaster: Kent har desværre ønsket en pause med hensyn til skak, så den gamle formand har overtaget hvervet, så en vis overbærenhed er nok ønsket/påkrævet. Under alle omstændigheder skylder vi Kent en stor tak for indsatsen,
- så T A K skal du have Kent.

22 April 2008
Holdturneringen er nu afsluttet og det blev en rimelig sæson for alle 3 hold. Læs mere her

17 April 2008
2 holdet vandt rundens sidste kamp med 5-3 over ikast. læs mere her
15 April 2008
1 holdet vandt deres sidste kamp mod sk 1968 med 4½-3½ og cementerede dermed deres plads i 2 division Læs mere her
9 April 2008
6 Runde af Thy open gav heller ikke noget entydigt svar på udfaldet af gruppe 2. Læs mere her
1 April 2008
spændende runde i Thy open i går aftes med forspildte muligheder og indædt fight. Læs mere her
11 Marts 2008
4 Runde af Thy open blev spillet igår se resultater og rundelægning til 5 runde her
5 Marts 2008
2 Holdet rykker med en 6½-1½ sejr over Herning 3 i mandagens hjemmekamp fri af nedrykningsfare. Læs mere her
4 Marts 2008
3 holdet spillede 2-2 i hjemmekamp mod Aulum trods et afbud fra Aulumfolkene. Læs mere her
3 Marts 2008
1 Holdet vandt søndagens udekamp mod århus/skolerne 5-3. Læs mere her
28 Februar 2008
Referat af den nyligt afholdte generalforsamling kan læses her
8 Februar 2008
3 holdet måtte nøjes med 2-2 mod Viborg 5 i en på papiret nem match. Læs mere her
5 Februar 2008
Thys 2 hold tabte knebent til Aulum 1 i mandagens hjemmekamp men avancerede alligevel 2 pladser. læs mere her
4 Februar 2008
1 Holdet fastholdt deres placering efter en 4½-3½ sejr hjemme mod Nordre 2. Læs mere her
21 Januar 2008
4 fra Thy skakklub deltager i Skive Weekend emt. Læs mere her
16 Januar 2008
3 holdet vandt hjemme 3-1 mod Herning 5. Læs mere her
14 Januar 2008
Uafgjort 4-4 til førsteholdet mod Aalborg 2 i Aalborg. Læs mere her
13 Januar 2008
2 holdet taber hjemmekamp mod Kjellerup 2½-5½. Læs mere her
9 Januar 2008
Senad Huskic vandt suverænt Thy skakklubs lynturnering med 9 af 9 foran Bent Olesen Lemvig med 8 I Gruppe 2 Vandt Egon madsen med 5 point foran Poul Ladefoged og Oluf Jessen med 4.
12 December 2007
Lussing til 2 holdet i tirsdagens udekamp mod vorgod og uafgjort 2-2 til 3 holdet i jævnbyrdig match mod struer her
10 December 2007
Knebent 3½-4½ nederlag til 1 holdet i hjemmekamp mod Viborg. Læs mere her
4 December 2007
Klubturneringen er nu afsluttet. I gruppe 1 delte Jens sørensen, Per Petersen og Hans jørgen Ravnborg førstepladsen. Gruppe 2 fik en suveræn vinder i Egon Madsen der gik ubesejret igennem turneringen. 2 Pladsen besatte Uffe Kallenbach, mens Poul Ladefoged besatte 3 pladsen.
23 November 2007
Smal sejr til 2 holdet i deres udebanekamp på mors. Læs mere her
21 November 2007
3 Holdet vinder deres anden hjemmebanekamp 3½-½. Læs mere her
20 November 2007
1 holdet vinder 5-3 i weekendens hjemmekamp mod skørping. Læs mere her
12 November 2007
2 Holdet spiller 4-4 med Viborg i holdets første kamp i denne sæson.Læs mere her
07 November 2007
3 Holdet vinder 2½-1½ over vestsalling i sæsonens første holdkamp. Læs mere her
05 nov 2007
Første runde i divisionsturneringen, tab på 4½-3½ til Randers, vi havde nok håbet på et lidt bedre resultat , men vel egentligt ikke helt uretfærdigt. læs mere her
30 august 2007
Så er vi igen klar til at tage fat på en spændende sæson. Klubturneringen - denne gang ratet - starter med første runde den 10/9, sidste frist for tilmelding er på mandag den 3/9, - velkommen. Holdturneringen starter første søndag i november, - og vi står lige og mangler DIG på holdet.
02 nov 2007
6 runde i Klubturneringen er afviklet, alle resultater kan ses her
22 okt 2007
5 runde i klubturneringen var præget af mange remisser, og en del afbud, se stillingen her
8 okt 2007
4 runde i klubturneringen - desværre en del afbud - kan man ane konturerne af en vinder i 2 klasse ? Egon Madsen har stadig maximum point efter en vist nok heldig gevinst. Se alle resultater her.
2 okt 2007
3 runde i klubturneringen, desværre ramt af en del afbud, resultaterne kan ses her. I 1. gruppe har Jesper desværre meldt fra til turneringen, til gengæld har vi fået et nyt medlem som gerne vil deltage i 2 gruppe, som så kommer på et lige antal, det håber vi de øvrige deltagere har forståelse for. Velkommen til Torben.
18 sept 2007
2 runde i klubturneringen blev afviklet mandag. - resultater og rundelægning for runde 3 kan ses her
11 Septemper 2007
1 runde i klubturneringen blev afviklet i går, ikke de store overraskelser, - resultater og rundelægning for runde 2 kan ses her
4 Maj 2007
Nordthy Open er færdigspillet og det blev et tæt løb i gruppe 1 mens det i gruppe 2 stort set gik som forventet. Læs mere her
27 Marts 2007
5 Runde af Thy open spilledes i går aftes med næsten fuldt program. Læs mere her
26 Marts 2007
Thy skakklub kan gøre status efter sæsonen 2006/2007 og se tilbage på en veloverstået holdturnering. Læs mere her
23 Marts 2007
2 holdet sikrer sig oprykning med en komfortabel sejr over et afbudsramt Vinderupmandskab. Læs mere her
19 Marts 2007
1 Holdet er på ny at finde i 2 divison fra næste sæson det blev klart efter gårsdagens kamp mod Ringkøbing. Læs mere her
13 Marts 2007
4 Runde af Thy open med små og halvstore overraskelser. Læs mere her
6 Marts 2007
2 og 3 holdet spiller fælles hjemmkamp søndag eftermiddag i plantagehuset.Læs mere her
5 Marts 2007
Førsteholdet kom et skridt nærmere 2 Division med en 5-3 sejr hjemme mod Skive2. Læs mere her
28 Februar 2007
Referat af generalforsamlingen kan læses her
20 Februar 2007
3 Runde af Thy Open blev afviklet i går aftes. Læs mere her
6 Februar 2007
2 runde af Thy Open gav favoritsejre trods jævnbyrdighed. Læs mere her
2 Februar 2007
3 holdet vinder overbevisende udebaneopgøret mod Kjellerup 4 3½-½. Læs mere her
31 Januar 2007
Dagsorden til generalforsamlingen 2007 i skakklubben Thy er nu offentliggjort. Se dagsorden her
30 Januar 2007
2 holdet erobrer reelt 1 pladsen med en hjemmebanesejr på 6-2 sejr over Kjellerup 3. Læs mere her
29 Januar 2007
1 holdet generobrede førstepladsen i mesterrækken med endnu en 8-0 sejr.Læs mere her
23 Januar 2007
1 runde af Nordthy Open spilledes mandag. Læs mere her
21 Januar 2007
De sidste 2 runder af Skive god weekend blev spilet i dag søndag.Læs mere her
20 Januar 2007
Dobbeltrunde med varierende held for Thys deltagere i skive god weekendturnering. Læs mere her
19 Januar 2007
God start for Thy Skakklubs tre deltagere i Skive god Weekend turnering. Læs mere her
18 Januar 2007
3 holdet spiller 2-2 mod Lemvig for fuld musik. Læs mere her
15 Januar 2007
Skuffende nederlag til 1 holdet mod Skive 1.Læs mere her
13 December 2006
2 Holdet vinder 5-3 i udebanekamp mod Gudenådalen. Læs mere her
12 December 2006
3½-½ sejr Til treidjeholdet i gårsdagens hjemmekamp mod Kjellerup 5. Læs mere her.
11 December 2006
6-2 sejr til 1 holdet i gårsdagens hjemmekamp mod Kjellerup 2. Læs mere her
28 November 2006
Sidste runde af Klubturneringen var ramt af en del afbud, men gav dog en rimelig afklaring i begge grupper læs mere her
21 November 2006
Fælles hjemmekamp mandag for 2 og 3 holdet.Læs mere her
20 november 2006
Smal sejr til førsteholdet i søndagens hjemmekamp mod Holstebro.Læs mere her
10 November 2006
3 Holdet måtte tirsdag aften noget uventet se sig besejret med 1-3 mod et ungt og talentfuldt struerhold.Læs mere her
6 November 2006
1 holdet gjorde rent bord i deres første kamp denne sæson på udebane mod Viborg. Læs mere her
27 Oktober 2006
Sæsonkalenderen er nu opdateret med en komplet oversigt over de tre holds kampe. Se mere her
24 oktober 2006
5 runde bød på mange remiser med også på mange spændende partier.Læs mere her
17 Oktober 2006
Med virking fra den kommende holdturnering, har bestyrelsen i 9 hovedkreds besluttet at rate Holdturneringen i alle klasser.Samtidigt har man i år valgt at reducere c rækken til kun at bestå af 4 mands hold. 9 hovedkreds var den eneste hovedkreds i landet der stadig kørte med uratede holdturneringer.
10 Oktober 2006
4 runde af klubturneringen blev spillet i går aftes. Læs mere her
4 Oktober 2006
De 2 deltagere i Plus Office Cup klarede sig begge rimeligt selv om ingen af dem kom hjem med præmier. Læs mere her
2 Oktober 2006
Nvu Cup er grundet manglende tilslutning aflyst.
Da der desværre kun meldte sig et yderst beskedent antal deltagere har arrangørene valgt at aflyse turneringen.
21 september 2006
På grund af at hovedkredsturneringen ikke længere følger divisionsturneringen er der kommet ændringer i sæsonplanen. den reviderede sæsonplan kan ses her
19 September 2006
2 runde af klubturneringen spilledes i aftes. Læs mere her
12 September 2006
1 runde af klubturneringens 2006 udgave blev skudt i gang i går aftes og bød på 3 kampe i hver gruppe.Læs mere her
19 September 2006
2 runde af klubturneringen spilledes i aftes. Læs mere her
12 September 2006
1 runde af klubturneringens 2006 udgave blev skudt i gang i går aftes og bød på 3 kampe i hver gruppe.Læs mere her
22 August 2006
Skakklubben Thy og Norvestjysk Uddannelsecenter inbyder til 5 runder koordineret weekendturnering fra den 6 til den 8 Oktober. Læs indbydelse her
5 Maj 2006
Et af klubbens mangeårige medlemmer, Oluf Jessen modtager Dsu´s hæderstegn for sin store indsats for skakkken. Læs mere her
21 April 2006
Nordthy Open er færdigspillet.Per Pedersen og Jens Sørensen gjorde rent bord efter indbyrdes remis, mens gruppe 2 fik en anderledes spændende afslutning. Læs mere her
17 April 2006
I dag spilledes sidste runde af Dm for vores 8 udsendte.Det blev til en flot første plads til Michael Christensen i basis 7-2 og en andenplads til Per Pedersen i Veteranklassen.Resten lavede et mere beskedent resultat. Læs mere her
16 April 2006
Afslutningen på Årets Dm nærmer sig og det er tid til at gøre status over præstationen.Idag vandt Thyspillerne 5 partier dog to uden kamp. Læs mere her
15 April 2006
Dag 3 blev en dag med noget blandede resultater for Thys 8 mand. Læs mere her
14 April 2006
Dag 2 af Dm blev en noget tam affære for de 8 deltagere fra Thy. 2 nederlag 5 remiser og en enkel sejr blev det til.Læs mere her
13 April 2006
Første runde af Dm for 7 af de 8 deltagere fra Thy skakklub blev skærtorsdag skudt igang. Læs mere her
9 April 2006
Med nogen forsinkelse er Referatet af generalforsamlingen nu tilgængelig på vores hjemmeside. Læs mere her
23 Marts 2006
Med 4-4 i sidste rundes opgør mod Viborg blev det en realitet at Nordthys 2 hold vil være at finde i b rækken fra næste sæson. Læs mere her
20 Marts 2006
1 holdet taber sidste rundekampen mod sk 1968 med 3-5 og rykker dermed ned i mesterrækken. Læs mere her
14 Marts 2006
5 runde af Nordthy Open spilledes i går aftes. Læs mere her.
8 Marts 2006
3 holdet vinder en snæver sejr over c rækkens tophold og slutter på 2 pladsen i rækken. Læs mere her
7 Marts 2006
Lussing til 2 hold i aftenens udekamp mod skive gør overlevelse i a rækken stærkt tvivlsom. Læs mere her
5 marts 2006
Førsteholdet kunne endnu en gang hive en sejr hjem i udekampen mod Ålborg 2 men er stadig i overhængende nedrykningsfare.Læs mere her
8 Februar 2006
Fælles Hjemmekamp for 2 og 3 holdet endte med nederlag til 2 holdet og sejr til 3 holdet. Læs mere her
6 Februar 2006
Nordthys divisionshold vinder bundopgør mod Skive med suveræne 7-1 og gør sig fri af sidstepladsen. Læs mere her
4 Februar 2006
Peter Heine Nielsen vandt blindskakturneringen Fibertex cup. der blandt andet også havde en simultan med IM Erik pedersen på programmet.Læs mere her
30 Janur 2006
3 runde af Nordthy open blev mandag aften afviklet, uden de store overraskelser læs mere her
24 Januar 2006
2 runde af Nordthy open afviklet. Stadig med mange afbud ikke mindst i gruppe 2. Læs mere her
17 Januar 2006
2 Holdet tabte udebanekamp 2-6 til Holstebro.To remiser og en enkelt gevinst var det spinkle udbytte af aftenens anstrengelser.Læs mere her
16 Januar 2006
3 holdet vinder komfortabel 3½-1½ sejr hjemme mod Viborg 5. Læs mere her
15 Januar 2006
Det blev endnu en sort søndag for 1 holdet der hjemme tabte 2-6 til herning og er ved at blive isoleret i bunden. læs mere her
10 Januar 2006
Nordthy Open startet mandag.Første runde bød på en hel del grove fejl og de obligatoriske afbud i gruppe 2 Læs mere her
8 Januar 2006
7 nordthyspillere deltog i hurtigturnering i Herning uden at gøre det store væsen af sig Læs mere her
16 December 2005
3 holdet vandt en snæver sejr i udebanekamp mod Viborg5. Læs mere her
12 December 2005
Afbudsramt 1 hold taber 2-6 til Nørresundby . Læs mere her
11 December 2005
Lusiing til reservespækket andethold i søndagens hjemmekamp mod Vorgod. Læs mere her
6 December 2005
Favoritsejre i begge grupper af årets klubturnering. Læs mere her
23 November 2005
Treideholdet vandt udebanekamp mod Holstebro 3-2 med bare fire mand. Læs mere her
22 November 2005
2 holdets første hjemmekamp i denne sæson endte med en komfortabel sejr over et stærkt herningmandskab.Læs mere her
21 November 2005
3-5 nederlag til 1 holdet i søndagens hjemmekamp mod silkeborg. Læs mere her
8 November 2005
2 Holdet hev en uafgjort i land i spændende og jævnbyrdig match mod Struer2. Læs mere her
7 November 2005
3 holdet tabte hjemmebanekamp mod Aulum trods forstærkning. Læs mere her
6 November 2005
Holdturneringen er startet og bød på en uafgjort i udekampen mod Randers. Læs mere her
12 oktober 2005
4 runde af klubturneringen var ramt af en del afbud men gav et tætttere felt i gruppe 2 læs mere her
4 Oktober 2005
Im Erik Pedersen vandt igen suverænt Plus Office Cup 2 point foran sine nærmeste forfølgere. Læs mere her


  Se nyheder fra 2005 til 2004

Tilbage